Portarul utilizat atacant de Cozia a marcat unicul gol în meciul cu Flacăra Horezu, însă calificarea în Turul 2 al Cupei României se decide la ”masa verde”

Adrian MUJEA 03 Aug. 2023, 12:39 Cupa României
Portarul utilizat atacant de Cozia a marcat unicul gol în meciul cu Flacăra Horezu, însă calificarea în Turul 2 al Cupei României se decide la ”masa verde”

În Turul 1 al Cupei României, fază disputată miercuri seara, Cozia Călimănești a câștigat cu 1-0, pe teren propriu, în fața altei formații din județul Vâlcea, Flacăra Horezu.

Numai că în Turul 2 al competiției KO va merge, în ciuda rezultatului de pe teren, echipa din Horezu, la ”masa verde”.

Un portar utilizat atacant a decis, pe teren, meciul dintre Cozia și Flacăra Horezu

Cozia era considerată cu șansa a doua în duelul din Cupa României cu Flacăra, după ce horezenii s-au prezentat la Călimănești cu trei jucători cu experiență, Samson, Iordache și Pîrvu, recent achiziționați de la Viitorul Dăești.

În schimb, Cozia s-a prezentat la joc cu un lot de 11 jucători, fără rezerve, iar printre jucătorii de câmp a fost și portarul de rezervă Alexandru Didoiu (foto). Culmea, chiar portarul care a jucat atacant în acest meci a reușit unicul gol al partidei cu Flacăra, cu un șut senzațional, la vinclu!

Echipa din Călimănești a încălcat regulamentul la acest joc și va pierde la ”masa verde”

Cozia a câștigat pe teren cu 1-0, însă delegatul de joc, Alex Adrian Vulpe (Ploieşti), a făcut raport la final, pentru că gazdele nu au avut juniorii obligatorii la acest nivel, care nu au apucat să fie legitimați.

Astfel, Flacăra va câștiga la ”masa verde” cu 3-0 acest joc pierdut pe teren și va merge în Turul 2 al Cupei României, programat în data de 9 august.

La echipa lui Vasile Ilinca au debutat Bosoancă și Defta, jucători aduși în această vară, și va reveni și portarul Mathe.

Flacăra este complet transformată și ea, cu Cătălin Bucă pe bancă și doar doi jucători rămași din vechiul lot, Moldovan și Sporea.

  • 4 din 4 a fost locul ocupat de Flacăra Horezu în play-off-ul sezonului 2022-2023 al Ligii 3, Seria 6. 4 din 6 a fost poziția pe care s-a situat Cozia Călimănești în sezonul recent încheiat al Ligii 3, dar în play-out-ul Seriei a 6-a. Ambele și-au asigurat însă menținerea în Liga 3 și pentru sezonul 2023-2024.

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-1-al-cupei-romaniei-se-disputa-astazi-trei-echipe-sunt-calificate-la-masa-verde-in-faza-urmatoare-a-competitiei-19278680

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/costin-lazar-debut-cu-dreptul-la-acs-muscelul-campulung-elite-19278717

https://liga2.prosport.ro/liga-3/flacara-horezu-continua-in-liga-3-si-si-a-gasit-un-nou-antrenor-este-un-fost-jucator-la-pandurii-si-extensiv-19277492

Adrian MUJEA 03 Aug. 2023, 12:39 Cupa României
Pe aceeași temă