CSM a câștigat „returul” cu FC Olt

CSM a câștigat**

CSM Rm. Vâlcea a câștigat miercuri seară amicalul susținut la Piatra Olt, 2-0 cu Slatina. Astfel, echipa pregătită de Erik Lincar a întrerupt un șir nefast de trei jocuri consecutive pierdute. Golurile vâlcenilor au fost marcate de Enache Câju în minutul 48 din penalty și Giurcă (autogol) în minutul 83.

Deși nu a impresionat deloc în ofensivă, Vâlcea a fost pragmatică și a profitat de două erori din apărarea Slatinei, punctând dintr-un penalty și un autogol la o fază care nu anunța nimic. De remarcat este debutul atacantului Ion Coman, venit de la Corona Brașov. În urmă cu doar câteva zile, singurele reprezentante ale Olteniei în Liga a II-a se întâlniseră și la Măciuca (Vâlcea), unde FC Olt câștigase cu 3-2.

Sâmbătă, CSM Rm. Vâlcea susține ultimul test al verii, în Zăvoi, cu Ștefănești (Liga a III-a).

FC Olt: Kirev – Giurcă, Gligor, Fîșie, Covalschi – Mihăescu, Ignea, Dobricean, Ștefan – Leucuța, Curtuiuș. Au mai evoluat: Mogoșanu, Bobi Verdeș, Pavel, Mihai Căpățână, Blănaru.

CSM Rm. Vâlcea: D. Popescu – Samson, Deaconescu, Izvoranu, Briceag – Câju, I. Stoica, V. Munteanu II – C. Neagu, Codin, Al. Ionescu. Au mai jucat: Cucui, B. Geantă, Ad. Popa, NKongue, Ov. Popescu, Coman, Stancu

Articol scris de Adi GEORGESCU

Pe aceeași temă