CSC Sânmartin s-a reunit mai devreme. Fărcaș a avut 30 de jucători la antrenament

Marius ANGHEL 09 Jul. 2014, 17:11 Pregătiri, amicale
CSC Sânmartin s-a reunit mai devreme.** Fărcaș a avut 30 de jucători la antrenament

Nou promovată în Liga a III-a, formația bihoreană de fotbal CSC Sânmartin s-a reunit miercuri dimineață la baza sportivă Luceafărul Felix din Sânmartin, unde a început pregătirea în vederea abordării noului sezon competițional.

Programată inițial pentru data de 14 iulie, reunirea echipei din Sânmartin a fost devansată pentru 9 iulie, deoarece pe data de 16 iulie va disputa primul joc oficial din sezonul 2014-2015, din primul tur al Cupei României.

Astfel, jucătorii pregătiți de antrenorul Florin Fărcaș, care au câștigat campionatul și cupa în Bihor în ediția 2013-2014, au avut parte de o vacanță mai scurtă, iar tehnicianul a regândit planul de pregătire.

Peste 30 de jucători s-au prezentat la primul apel al antrenorului, printre aceștia numărându-se și fundașul Bogdan Mintaș, revenit după un sezon petrecut la FC Bihor.

În perioada 9-16 iulie are loc prima etapă a pregătirilor, finalizată cu jocul din cupă, care va avea loc pe teren propriu, cu un adversar care va fi aflat vineri. Apoi, între 17 și 26 iulie, echipa bihoreană se va afla în cantonament la Băile Felix.

După aceasta va urma programul meciurilor amicale, de verificare, cu adversari din ligile a IV-a, a III-a, dar și a II-a. Astfel, CSC Sânmartin va întâlni formațiile: Crișul Sântandrei (26 iulie), Olimpia Salonta (30 iulie), FC Zalău (2 august), CS Oșorhei (6 august), Național Sebiș (9 august), ACS Poli Timișoara (13 august) și cu UTA „Bătrâna doamnă” (16 august). După aceste dispute va avea loc și meciul din Supercupa Bihorului, cu FC Hidișel, programat pe data de 20 august.

„Nu va fi ușor, va fi un început de pregătiri dificil, pentru că trebuie să ne concentrăm și asupra pregătirii fizice și tehnico-tactice. Mă bazez în mare parte pe lotul de jucători din Liga a IV-a și sper să nu dezamăgim și să facem o figură frumoasă în eșalonul al treilea”, a declarat antrenorul echipei din Sânmartin, Florin Fărcaș.

Sezonul 2014-2015 al Ligii a III-a va debuta pe data de 30 august.

În afară de Bogdan Mintaș, în lot, antrenorul Florin Fărcaș mai beneficiază de jucători experimentați, care au mai evoluat în liga a II-a, cum ar fi: Popescu, Cura, G. Bogdan și Pantea. De asemenea, în această vară, s-a întors la echipă și portarul Sergiu Ghilea, care a evoluat sezonul trecut la CS Oșorhei.

Sursa: eBihoreanul
Foto: bihon.ro

Marius ANGHEL 09 Jul. 2014, 17:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă