CS Vladimirescu s-a reunit! Situația clubului arădean tinde să se normalizeze

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jan. 2013, 12:35 Actualizat: 24 Jan. 2013, 12:36 Pregătiri, amicale
CS Vladimirescu s-a reunit!  Situația clubului arădean tinde să se normalizeze

Echipa arădeană pare să pună punct incertitudinilor care au înconjurat-o în această iarnă. Ieri după-amiază, staff-ul tehnic compus din Cristi Sculici, Marius Ciubăncan și Florin Rusu – supervizați de directorul sportiv Adi Palade – a condus un prim antrenament în 2013, iar lucrurile urmează să se pună în mișcare.

„În afară de cei plecați până acum, lotul a rămas pe loc. Nici n-a venit nimeni, deocamdată. Vor fi antrenamente zilnice, la Vladimirescu, și sunt șanse mari să facem un cantonament în Ungaria, unde ar urma să disputăm și două meciuri amicale. Vom mai lega câteva și cu echipe de la noi, acum discutăm cu posibilii adversari”, a afirmat președintele Rolland Szabo.

La pregătiri participă și cei care au jucat în toamnă la echipa secundă, mai mulți urmând să completeze lotul divizionarei C. Mesajul conducătorului arădean indică ameliorarea problemelor cu care s-a confruntat CS Vladimirescu în ultimele luni. „Încet-încet, se normalizează situația. Au fost rezolvate și litigiile de la Federația Română de Fotbal, așteptăm decizia cu restituirea punctelor”, a adăugat Szabo.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jan. 2013, 12:35 Actualizat: 24 Jan. 2013, 12:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă