CS Vladimirescu reia pregătirile de luni: „Ne vom despărți de unii jucători”

29 Jun. 2012, 12:11 Pregătiri, amicale
CS Vladimirescu reia pregătirile de luni:**

Cea mai grăbită divizionara a treia din Seria a V-a este cea din apropierea orașului Arad. Cristi Sculici a sunat adunarea pentru data de luni, 2 iulie, când echipa va pleca pe noul drum.

„Ce este sigur în momentul de față e faptul că sâmbăta viitoare vom evolua într-un meci amical cu Luceafărul Oradea. Ne vom despărți de unii jucători, dar le vom spune numele doar la reunire. În prima săptămâna nu va veni niciun jucător nou, dar este posibil să aducem doi sau trei fotbaliști. Nu vom aduce mai mulți, pentru că în retur băieții noștri au jucat bine, au demonstrate că au valoare și caracter, astfel că vom merge în continuare pe mâna lor”, ne-a declarat Ciprian Roșca.

Vizavi de obiectiv, directorul sportive a menționat: „E greu să spui ceva, pentru că atunci lumea te ia în derâdere. Noi ne dorim să ne clasăm cât mai sus în clasament, rămâne de văzut unde vom ajunge”.

În final, Ciprian Roșca a vorbit și despre aventura sa în liga a patra la Șiria, în returul recent încheiat: „Am găsit niște oameni senzaționali acolo, care ne-au tratat foarte bine. Eu mi-aș dori să continui acolo, dar nu știu ce va fi”.

Sursa: Sport Arad

29 Jun. 2012, 12:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă