CS Universitatea, doar egal la Câmpina

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Aug. 2013, 12:42 Actualizat: 16 Aug. 2013, 12:43 Pregătiri, amicale
CS Universitatea,  doar egal la Câmpina

CS Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida amicală disputată marți seara, la Câmpina, în compania formației locale CSM, nou-promovată în Liga a III-a. Craiovenii au deschis scorul în minutul 43, prin Albert Voinea, iar gazdele au egalat cu două minute înainte de final, prin Nae.

Erik Lincar a mizat pe următoarea echipă: Brac – Cârjă, Ljubinkovic, Pătrașcu, I. Stancu – Ad. Ionescu – Câju, Dragalina, Ganea – Oprița, Voinea. După pauză au mai intrat: Irimia – Scarlat, Precup, Sin, Vișan, Velcovici, Dragu, Fl. Pârvu. 

Despre meciul cu CSM Câmpina, antrenorul Lincar a declarat: „Am jucat cu o echipă foarte bine organizată, care s-a apărat exemplar în multe momente. Am avut câteva ocazii clare de a marca, dar nu am reușit să facem diferența. Sper să creștem de la meci la meci, mai ales că ne așteaptă jocul din Cupă de pe 27 august. Am așteptări mai mari de la cei de la mijloc, iar cei din atac mi-aș dori să marcheze mai ușor. Per total, sunt mulțumit, în perioada aceasta de pregătire am muncit foarte mult, ne-am antrenat bine. Campionatul va fi unul echilibrat și până în ultimele etape nu se vor cunoaște promovatele. Sunt multe echipe care s-au întărit în această vară”.

Următoarea partidă amicală a Craiovei se va disputa mâine, de la ora 10.30, la Brazi, în compania divizionarei secunde Unirea Slobozia.

Articol scris de Cosmin STAICU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Aug. 2013, 12:42 Actualizat: 16 Aug. 2013, 12:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă