CS Universitatea a făcut spectacol și în ultimul amical din Antalya

Mihai Andries 14 Feb. 2014, 23:43 Pregătiri, amicale
CS Universitatea a făcut spectacol** și în ultimul amical din Antalya

Echipa Craiovei a câștigat cel de-al patrulea meci de verificare din stagiul turc, după un joc viu, cu numeroase faze de poartă. Trupa lui Ovidiu Stângă arată din ce în ce mai bine, de la meci la meci. Știința a încheiat stagiul de la Belek en-fanfare, obținând în această seară cel de-al patrulea succes consecutiv din tot atâtea posibile. După Dynamo Dresda II, Cherno More Varna și FC Zugdidi, Ferfelea și compania au făcut o nouă victimă: gruparea rusă Yenisey.

Partida cu rușii a pornit practic de la 0-1, adversarii noștri deschizând scorul în minutul 1. Golul lui Yenisey parcă i-a descătușat pe ai noștri, care au declanșat asalturi furibunde. Acțiuni purtate în viteză, triunghiuri de pase care i-au lăsat în urmă și fără replică pe adversari și șuturi din orice poziție – practic, prima repriză s-a desfășurat doar în treimea rușilor.

După 25 de minute intense la poarta adversă, eforturile ofensive au fost răsplătite: un un-doi între Ferfelea și Sin, Valskis a completat triunghiul, însă în momentul șutului a fost cosit în careu. Penalty indiscutabil, transformat cu siguranță de Ferfelea. Craiova nu e o echipă care să se mulțumească cu puțin și continuă forcing-ul. Bătăiosul Valskis este trântit la 30 de metri, lateral stânga – execută Ferfelea, iar „capul” lui Curelea este nimicitor: 2-1. Repriza se încheie cu deranj în careul rușilor la succesiunea de cornere ale alb-albaștrilor.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA CS U CRAIOVA – YENISEI 2-1

În partea secundă, Stângă schimbă liniile, dar tot oltenii sunt la controlul jocului. Precup este marele ghinionist al actului secund, trecând în două rânduri pe lângă desprindere. S-a încheiat 2-1, dar la fel de important ca rezultatul este jocul, care încântă de la un meci la altul.

Universitatea Craiova – Yenisey 2-1
Au marcat: Ferfelea 27 (p.), Curelea 39

Universitatea: Brac – Kitanovski, Tomic, Ljubinkovic, Vătăjelu – Pătrașcu, Valskis, Ferfelea – Ganea, Curelea, Sin. În repriza a doua au intrat: Irimia, Latinovic, Cârjă, Patriche, Velcovici, Cîju, Precup, Voinea, Șerban, Vandelannoite, Varga. Antrenor: Ovidiu Stângă

 

Rezultatele Universității în stagiul de la Belek

CS Universitatea – Dynamo Dresda II 4-0 Au marcat: Valskis, Ganea, Ferfelea, Voinea

CS Universitatea – Cherno More Varna 1-0 A marcat: Varga

CS Universitatea – FC Zugdidi 1-0 A marcat: Ferfelea

CS Universitatea – Yenisey 2-1 Au marcat: Ferfelea, Curelea

 

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 14 Feb. 2014, 23:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă