CS U Craiova, prima acțiune de selecție la Filiași

Mihai Andries 23 Jan. 2014, 09:41 Pregătiri, amicale
CS U Craiova,** prima acțiune de selecție la Filiași

Miercuri dimineață, echipa a doua a Universității Craiova și juniorii CSO Filiași au disputat un meci de verificare, în fapt un trial pentru ca scouterii Științei să vadă la lucru jucători din județ. Nicolae Zamfir și Nae Ungureanu și-au luat notițe de la joc și au tras concluziile.  

După partida de la Filiași, Nicolae Zamfir a declarat: „Filiașiul se anunță o zonă bună pentru fotbal. Terenul a fost unul prost, dar am înțeles că se va investi într-un gazon artificial. Așa că, după investițiile în infrastructură, Filiașiul va deveni un centru puternic, care foarte probabil va avea echipă de C. Dacă la Calafat, Băilești și Filiași se vor face echipe de liga a treia se va crea la nivel de județ o structură bine organizată, astfel încât acești copii vor avea o perspectivă. Cât despre joc, e greu să îți faci o părere după 90 de minute. Sunt câțiva jucători care mi-au plăcut, dar trebuie să muncească enorm. Mai au nevoie de instrucție”.

Nae Ungureanu și-a expus concluziile: „În ceea ce-i privește pe jucătorii susceptibili de o posibilă înregimentare nu am avut vreun remarcat. A fost un joc foarte modest. Nu a sărit nimeni în evidență. Pe Răducanu și Dumitrașcu îi știam, au fost un pic peste nivelul celorlalți din lotul Filiașiului”.

Daniel Mogoșanu, antrenorul Universității II, a mizat pe Socol – Șelaru, Geo Mișu, Stănia, Avram, Georgescu, Stoichițoiu, Andruță, Stancu, Dinu, Dragomir. Au mai intrat: Luna, Floroaia, Simion, Costea.

De partea cealaltă, la CSO Filiași au evoluat: Lascu – Ciurea, Duicu, Mohorea, Birtu, Ianîcu, Giotoiu, Borneci, Miculete, Răducanu, Dumitrașcu. Au mai evoluat: Constantin, Panade, Săvulescu, Pipoi, Cîrjean, Duriță.

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 23 Jan. 2014, 09:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă