CS U Craiova, concurs de ratări cu Ravan Baku

Mihai Andries 23 Jan. 2014, 09:00 Pregătiri, amicale
CS U Craiova,** concurs de ratări cu Ravan Baku

Probabil că pentru primul amical al anului băieții lui Ovidiu Stângă și-au propus să termine cu ratările pentru tot sezonul pentru a trece repede la ceea ce contează în fotbal, golurile.

Universitatea a jucat în terenul azerilor cam tot meciul, a desenat frumos, a ajuns ușor și des în situații de finalizare, dar a ocolit cu încăpățânare golul. În prima repriză, Curelea, Precup Kitanovski și Șerban au ratat ocazii uriașe în timp ce brazilianul adversarilor, Thiago a marcat cu capul din marginea careului mic în urma unui corner.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA MECIUL CS U CRAIOVA – RAVAN BAKU

Modificările efectuate la pauză de Ovidiu Stângă au ținut jocul tot în jumătatea azerilor, doar că s-au schimbat protagoniștii marilor ratări. Ganea și Valskis în câte două rânduri, dar și puștiul Ivan, de nu mai puțin de trei ori, n-au fost nici ei mai norocoși decât predecesorii lor din prima parte.

Până la urmă, pe tabelă a rămas doar golul lui Thiago, dar și promisiunea jucătorilor în fața antrenorilor: aceea de a se concentra la finalizare, pentru că s-au minunat și ei de câte ratări au izbutit.

CS U Craiova – Ravan Baku 0-1

CS U: Brac – Kitanovski, Pătrașcu, Ljubinkovic, Velcovici – Precup – Ferfelea, Cîju, Șerban – Varga, Curelea. Pe parcursul jocului au intrat: Irimia, Latinovic – Cârjă, Patriche, Vătăjelu, Ganea, Ivan, Sin, Valskis, Voinea.

 

Sursa: CS U Craiova

 

Mihai Andries 23 Jan. 2014, 09:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă