CS U Craiova a dominat Olimpia Ljubliana și în inferioritate numerică, însă n-a putut înscrie

Marius ANGHEL 06 Jul. 2014, 21:58 Pregătiri, amicale
CS U Craiova a dominat Olimpia Ljubliana și în inferioritate numerică,** însă n-a putut înscrie

Duminică după-amiază, CS Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida amicală susținută în compania Olimpiei Ljubliana, una dintre echipele de prestigiu ale fotbalului sloven. Rezultatul e cu atât mai notabil cu cât oltenii au jucat în inferioritate în ultima jumătate de oră a meciului.

Cu excepția startului de partidă, care a aparținut Olimpiei, craiovenii au stăpânit jocul. Ca și în partidele precedente, și astăzi trupa lui Jerry Gane a arătat aceeași atitudine activă, fiind dornică să marcheze. Dar, rând pe rând, Frăsinescu – în mai multe rânduri – Băluță, Pleșan, Valskis au trecut pe lângă gol. Slovenii au avut șansele lor, dar Brac ori Straton au fost de fiecare dată pe fază.

Din minutul 60, Universitatea a evoluat în 10 oameni, Dănănae fiind eliminat pentru cumul de galbene. Oarecum paradoxal, în inferioritate Craiova a fost și mai periculoasă, Ivan, pe final, ratând șansa meciului.

VEZI desfășurarea LIVE-TEXT a partidei amicale

Jerry Gane a mizat pe Brac – Kay, Bancu, Valskis, Velcovici, Frăsinescu, Pleșan, Băluță, Curelea, Mateiu și Dănănae. Pe parcursul reprizei secunde au intrat Straton, Acka, Madson, Herghelegiu, Neacșa și Achim.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 06 Jul. 2014, 21:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă