CS Panciu a cedat în fața Rapidului

06 Feb. 2012, 18:31 Pregătiri, amicale
CS Panciu** a cedat în fața Rapidului

În ultima zi a stagiului de pregătire pe care l-a desfășurat în stațiunea suceveană Frasin, echipa de fotbal FC Panciu a susținut un meci de verificare împotriva colegei de serie, Rapid CFR Suceava, meci care s-a disputat pe terenul din Câmpulung Moldovenesc. Sucevenii s-au impus în final cu 2-0 (1-0), golurile fiind marcate de Tincu (din penalty) și Alex Moldovan.

Partida a fost influențată și de starea terenului, acoperit de zapădă. Păncenii au irosit patru ocazii mari în primele 20 de minute ale partidei, prin Predoiu (2), Radu și Cătălin Tudor, iar în actul secund, Radu (în două rânduri) nu l-a putut învinge pe portarul gazdelor.

„Chiar dacă am pierdut, a fost un test de verificare util, care și-a atins scopul. Jucătorii au acuzat și o stare de oboseală acumulată pe durata cantonamentului”, a spus directorul sportiv al grupării păncene, Raul Cioran.

FC Panciu a evoluat cu: Gabriel Lazăr (George Lazăr) – Voinea, R. Stan, Gurguiatu, Cl. Mihai (M. Gheorghe) – Căt. Tudor (Gălățeanu), Cioran (Beșa), Duțu, Stoian (Corbea, Alex. Panaite) – Predoiu, Radu.

Rapid Suceava (prima repriză): Preda – Șuleru, Fl. Plămada, Velescu, Spătar, Romaniuc, Tincu, Sumanariu, Semeghin, Marinkovic, Negru.
Rapid Suceava (repriza secundă): Prutean – Bosancu, Ailenei, Hrimiuc, Oniu, Jalbă, Stănescu, Ghiviziu, Moldovan, Golofca, Ionesi. Au mai intrat: I. Plamadă și Burlacu.

Alte meciuri de verificare pentru FC Panciu: pe 11 și 18 februarie o „dublă” cu Politehnica Galați, pe 25 februarie: cu formația Conpet Cireșu (Brăila), la Panciu.

Articol scris de George Dumitru

06 Feb. 2012, 18:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă