CS Oșorhei și-a reluat pregătirile cu 24 de jucători!

Marius ANGHEL 16 Jan. 2014, 15:05 Pregătiri, amicale
CS Oșorhei** și-a reluat pregătirile cu 24 de jucători!

CS Oșorhei s-a reunit marți, la baza proprie, în vederea reluării pregătirilor pentru noua stagiune. Sub comanda antrenorului Rudy Kovacs, 24 de jucători au fost prezenți la primul antrenament al anului 2014. Dintre aceștia, 10 jucători sunt noi în pregătiri cu CS Oșorhei, echipă care s-a despărțit în pauza de iarnă de șapte jucători de bază.

Bihorenii se vor pregăti pe terenul de la Oșorhei vreme de o săptămână, perioadă dedicată reacomodării cu efortul după care elevii antrenorilor Rudy Kovacs și Nicolae Petre, se vor cantona la Băile Felix pentru o pregătire centralizată de zece zile (21-31 ianuarie).

Luna februarie va cuprinde mai multe jocuri de pregătire până pe 28 februarie, dată la care este prevăzut să se reia sezonul regulat al campionatului, CS Oșorhei urmând să evolueze în compania echipelor: CSC Sânmartin (5 februarie), Gyula (8 februarie), FC Hidișel (12 februarie), o grupare din Liga III (15 februarie), FC Bihor (19 februarie), CF Bihorul Beiuș (22 februarie).

Dacă sezonul se va relua mai târziu de 28 februarie, din cauza condițiilor meteo, CS Oșorhei va mai disputa un meci de verificare chiar la data de 28 februarie.

La finele anului 2013 conducătorii echipei din Oșorhei au tras linie și au hotărât ca la reluarea sezonului echipa să se bazeze numai pe jucători bihoreni.

„Vrem să oferim iubitorilor de fotbal din Bihor o comportare pe măsura așteptărilor chiar dacă, așa cum remarcați, s-au petrecut multe lucruri și au intervenit schimbări și la nivelul lotului. Sperăm ca aceste schimbări să fie de bun augur. Dorim să oferim tinerilor jucători din Bihor șansa să se afirme. Suntem printre puținele echipe din Liga a III-a care vor folosi și vor miza doar pe jucători localnici. Suntem conștienți de faptul că ne va fi foarte greu, însă conducerile tehnică și cea administrativă au decis să-și asume acest risc”, a declarat Alex Krenek, președinte clubului CS Oșorhei

CS Oșorhei evoluează, deocamdată, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea însă acest lucru s-ar putea schimba o dată cu reluarea sezonului. Se încearcă să se obțină de la FRF dreptul de a juca pe terenul din Oșorhei până la finele sezonului, iar apoi, din toamnă, în noul sezon, CS Oșorhei să revină cu adevărat acasă și să joace pe terenul din Alparea aflat în curs de modernizare.

Lotul de jucători:
Portari: Sg. Ghilea, Hava, Pușcău
Fundași: Pintea, Teșan, Pop Șerban, Sebeșan, Morar, Sebastian Matei, Flavius Popa, Dumitrescu.
Mijlocași: Magda, Ember, Cr. Andor, Hering, Moise, Junc, Cornea, Boneta, Chețan.
Atacanți: Ardelean, S. Ban, Ganea, Mladoneczky.

Numele noi din lotul echipei din Oșorhei sunt: Marcel Hering (Liberty), Alin Moise (Liberty / revenit la CS Oșorhei), Ovidiu Boneta (LPS Bihorul), Sebastian Matei (Crișul Sântandrei), Lucian Junc (Crișul Sântandrei), Ciprian Cornea (FC Bihor), Liviu Chețan (LPS Bihorul), Edi Mladoneczky (LPS Bihorul), Vlad Ganea (LPS Bihorul) și Flavius Popa (CS Oșorhei II).

Conducătorii grupării din Oșorhei au renunțat la serviciile a șapte jucători: Paul Achim, Daniel Bogman, Eduard Horvath, Cristian Poiană, Marian Arsene, Radu Contor și chiar Lucian Todea, acesta din urmă primind chiar înaintea antrenamentului de marți acceptul să se pregătească cu echipa antrenată de Claudiu Niculescu, CSM Râmnicu Vâlcea.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 16 Jan. 2014, 15:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă