CS Oșorhei a pierdut la limită amicalul cu Gyula!

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 11:57 Pregătiri, amicale
CS Oșorhei** a pierdut la limită amicalul cu Gyula!

Echipa bihoreană de fotbal CS Oșorhei a disputat sâmbătă o nouă partidă de pregtărie în vederea abordării returului Ligii a III-a. Adversara echipei antrenată de Cosmin Bodea și Viorel Domocoș a fost FC Thermal Gyula, formație antrenată de orădeanul Pali Popovits jr.

Partida a avut loc la Gyula, pe terenul sintetic și s-a încheiat cu victoria echipei maghiare, cu scorul de 1-0, unicul gol fiind marcat în minutul 60 de Okos, care a reulat cu capul la o centrare de pe partea dreaptă.

La echipa maghiară au evoluat foștii jucători bihoreni Cigan, Sfărlea, Mihuț, în timp ce fostul atacant al lui Dinamo și UTA, Claudiu Drăgan a fost menajat după ce s-a accidentat ușor în meciul de miercuri, cu Bekescsaba, când Gyula a învins liderul secunde maghiare cu scorul de 2-1. Atunci unul dintre goluri a fost marcat de Drăgan iar cel de-al doilea a fost un autogol forțat de un șut în fața porții a lui Cristi Cigan.

În ceea ce privește meciul dintre Gyula și CS Oșorhei, echipa bihoreană a evoluat în debut cu o formulă surprinzătoare din care au absentat Șerban Pop, Todea și Lupașcu, utimul acuzând dureri de spate.

Bodea și Domocoș au început partida în următoaea componență: Fildan – Fitero, Pintea, Nistor, Arsene – Moise, Lupuț, Ember, Andor – Bălăuaru, Hyged. Pe parcursul primei reprize au intrat Galea și Todea, iar în partea secundă a fost utilizat tot lotul de jucători.

Sursa: eBihoreanul
 

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 11:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă