CS Mioveni, victorie chinuită cu Urban Titu. Niculescu: „De câțiva jucători ne vom despărți de luni”

Marius ANGHEL 19 Jul. 2014, 19:11 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a disputat sâmbătă al doilea meci amical de la reunirea lotului. Argeșenii au întâlnit pe Urban Titu, formația din liga a III-a pregătită de Adrian Neaga. Echipa din liga secundă s-a impus cu 2-1, însă greu, abia în a doua repriză după ce la pauză a fost condusă. Au marcat Rădescu pentru oaspeți și Vintilă și Ionuț Rada pentru gazde.

Oaspeții au marcat primii, în minutul 33. În urma unei lovituri libere, mingea a ajuns la Rădescu, jucătorul Titului reușind să înscrie cu un șut de la marginea careului. La pauză Claudiu Niculescu a schimbat echipa, pe teren intrând și jucători aflați în probe. La zece minute de la reluarea partidei, Mihai Vintilă centrează în șase metri, iar O. Stan irosește o mare ocazie de a egala, șutul atacantului fiind respins de portarul oaspeților.

În minutul 68 Abuzătoaiei centrează pe jos de pe partea dreaptă, iar Mihai Vintilă restabilește egalitatea pe tabelă cu un șut plasat la colțul lung. Tot gazdele au continuat să fie mai periculoase prin Vintilă și Stan, însă, de fiecare dată, șuturile acestora au ocolit spațiul porții.

Ultimul gol al partidei și cel victorios pentru CS Mioveni a fost marcat în prelungiri, Ionuț Rada reușind să înscrie din lovitură liberă de la 19 metri.

CS Mioveni (rep.1): Popescu – Stancu, Calvin, Stoica, Dumitrache – Marcu, Răuță, Iordache, Galan – Năstăsie, Nilă
CS Mioveni (rep.2): Preda – Șchiopu, Ionescu, Rada, Stan C. – Delcea, Biceanu, Abuzătoaiei, Cardaș – O.Stan, Vintilă. Antrenor: Claudiu Niculescu

Urban Titu: Ghețu – Pâslaru, Ștefănescu, Butoi, Mirescu – A.Stan, Penescu, Rădescu – A.David, C.Calofir. Antrenor: Adrian Neaga

Niculescu: „În proporție de 90%, mi-am dat seama de potențialul unora dintre jucători”

Claudiu Niculescu a declarat la finalul partidei cu Urban Titu că este mulțumit de jocul făcut de elevii săi. Tehnicianul argeșenilor dorește ca, până la începutul săptămânii, clubul să mai efectueze câteva transferuri.

„După meciul de astăzi, în proporție de 90%, mi-am dat seama de potențialul unora dintre jucători. Din păcate, de câțiva dintre ei ne vom despărți de luni. Suntem încă în discuții cu patru jucători, noi așteptăm răspunsul lor până luni, iar dacă va fi un răspuns negativ ne vom reorienta. Sunt mulțumit. A fost o săptămână de acumulări, cu teste fizice, cu pregătire fizică generală și pot să spun că sunt mulțumit de cum s-au prezentat băieții astăzi, în special cei care sunt deja certitudini pentru această echipă. O parte din ei au fost menajați pentru că a trebuit să văd la lucru și jucători în probe. Rada și Calvin au semnat cu noi, nu știu încă situația lui Ionescu, vom vedea săptămâna viitoare. Cert este că nu stăm rău la fundașii centrali, din contră, este o concurență foarte mare”, a declarat Claudiu Niculescu.

Neaga: „Au înțeles ceea ce vreau de la ei și au făcut un joc bun”

De partea cealaltă, antrenorul Adrian Neaga a declarat: „Pentru mine a fost un test util pentru că am avut foarte mulți jucători în probe și foarte mulți juniori. Mă bucur că au înțeles ceea ce vreau de la ei și au făcut un joc bun. Sunt juniori care o să-i opresc la echipă pentru că am nevoie de juniori pentru a construi o echipă competitivă pentru sezonul viitor.”

Articol și foto de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 19 Jul. 2014, 19:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă