CS Mioveni și-a stabilit adversarii din cantonamentul de la Mogoșoaia. Cel mai puternic îi va fi rival în campionat

Marius ANGHEL 12 Jul. 2017, 13:53 Pregătiri, amicale

Odată ajunși în cantonamentul de la Mogoșoaia, lucru petrecut duminica trecută, conducătorii lui CS Mioveni au reușit să definitiveze și lista amicalelor pe care echipa le va juca în această vară. Astfel, numărul final al meciurilor de pregătire ce vor fi jucate a rămas același, însă adversarii s-au schimbat, față de cei anunțați inițial, din cauza modi­fi­cării programului de pregătire al unora.

Seria jocurilor amicale va începe sâmbătă, iar primele trei meciuri de verificare se vor juca de la ora 18:00, pe stadionul din Buftea, cel aflat în apropiere de baza de pregătire a argeșenilor.

Primul test al verii va fi așadar împotriva prahovenilor de la AS Păulești, o mai veche cunoștință a Mioveniului, echipa pe care galben-verzii au întâlnit-o în Cupa României acum un sezon și pe care au învins-o cu 2-0 pe terenul ei. În sezonul recent încheiat, prahovenii au terminat pe locul 4 în campionatul județean.

Al doilea joc de pregătire va fi marți, 18 iulie, contra celor de la Progresul Spartac. Adversara este nou-promovată în Liga a 3-a după ce în sezonul recent încheiat a câștigat Liga a 4-a București și apoi s-a impus în barajul pentru promovare.

Al treilea amical al verii, care va avea loc tot în cadrul cantonamentului de la Mogoșoaia, este contra echipei Metaloglobus, formație antrenată de Bogdan Argeș Vintilă și care tocmai a promovat în Liga a 2-a. Partida are loc, joi, 20 iulie, tot la Buftea.

Ultimul meci din cantonament are loc la plecarea spre casă, sâmbătă, 22 iulie, la o oră ce va fi stabilită ulterior, iar adversară va fi Abatorul Slobozia din Liga a 4-a Ialomita. Echipa a terminat campionatul pe locul 5 și este clubul la care s-au format ca jucători Andrei Prepeliță și Adrian Mihalcea.

Ultimul joc de pregătire al acestei veri este programat cu o săptămână înainte de începerea campionatului și va fi jucat cu CS Afumați. Locația acestei partide va fi stabilită ulterior, după tragerea la sorți a țintarului Ligii a 2-a, și va avea loc fie la Mioveni, fie în deplasare, în funcție de cum va fi programată echipa să joace în prima etapă a turului.

Jocurile de verificare ale Mioveniului din această vară:

– 15 iulie, ora 18:00: CS Mioveni – AS Păulești
– 18 iulie, ora 18:00: CS Mioveni – Progresul Spartac
– 20 iulie, ora 18:00: CS Mioveni – Metaloglobus
– 22 iulie, ora 10:00: CS Mioveni – Abatorul Slobozia
– 29 iulie, ora 11:00: CS Mioveni – CS Afumați

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 12 Jul. 2017, 13:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă