CS Mioveni și-a reglat ținta înaintea primului meci oficial din 2017. Argeșenii au trecut lejer de ultimul adversar din amicale

Marius ANGHEL 20 Feb. 2017, 15:03 Pregătiri, amicale
CS Mioveni și-a reglat ținta înaintea primului meci oficial din 2017.** Argeșenii au trecut lejer de ultimul adversar din amicale

CS Mioveni a terminat en-fanfare perioada de pregătire de iarnă, trupa lui Alexandru Pelici câștigând cu 3-0 amicalul de sâmbătă cu AFC Hărman, a doua clasată din Seria 1 a Ligii 3. Golurile victoriei galben-verzilor au fost marcate de Marius Staicu, în minutul 30, cu un șut din lateral, Alin Popa, cu capul după o centrare a lui Rădescu, și Șchiopu, după un corner.

Pentru CS Mioveni au jucat Popescu – Tirică, I. Stoica, Gugu, Rădescu – Boboc, Biceanu – A. Popa, Năstăsie, Ayza – M. Staicu, pe parcurs mai intrând Croitoru, Mîrzeanu, Vișa, Vintilă, Andr. Neagoe, Florescu, Nilă, Alexe, Șchiopu, Tomozei, Iamandi.

AFC Hărman a contat pe: Tănase – Stanciu (Boția ”46, E. Popa ”60), Forika, Ioniță, Pamfile – Stîngă, Moraru, Roșu (Boriceanu ”46) – Plumb, Buga, Leonte.

Vlad Boția s-a accidentat la genunchi

Pe lângă eșecul la scor, AFC Hărman l-a pierdut și pe mijlocașul Vlad Boția, care s-a accidentat la genunchi și a părăsit terenul de joc după ce jucase doar 12 minute în repriza secundă, anunță Monitorul Expres.

„La antrenamentul de joi am avut probleme, tocmai de aceea am spus că nu voi juca 90 de minute la Mioveni. Am simțit dureri mari la genunchi, sper să nu fie ceva grav”, a spus Boția.

„Am întâlnit un adversar redutabil din toate punctele de vedere. Din păcate s-a accidentat Boția și încă nu știm cât de gravă este accidentarea. A fost un joc care ne-a arătat cu adevărat unde suntem cu adevărat în acest moment. A fost dificil pentru că acesta a fost și primul nostru joc pe un teren de iarbă în acest an. Avem foarte multe lucruri de învățat din acest meci”, a spus Florin Stîngă, antrenorul-jucător al AFC Hărman.

Acesta a fost al șaptelea meci amical al iernii pentru CS Mioveni, care a înregistrând în această perioadă următoarele rezultate: 2-0 cu Olimpic Cetate Râșnov, 1-0 cu Celuloza Zărnești, 1-2 cu Chindia Târgoviște, 0-1 cu ACS Șirineasa, 4-0 cu Viitorul Domnești, 3-2 cu Metaloglobus București.

De partea cealaltă, AFC Hărman a disputat șase meciuri de pregătire, patru pierdute, (0-3 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 2-3 cu Dacia Unirea Brăila, 0-4 cu AFC Hermannstadt și 0-3 cu CS Mioveni), unul câștigat (1-0 cu FC Voluntari II) și un egal (1-1 cu Unirea Slobozia).

Dacă pentru CS Mioveni urmează primul meci oficial în 2017, vineri, de la ora 18:00, urmând să primească vizita echipei Dunărea călărași în etapa a 22-a a Ligii 2, AFC Hărman are programat următorul meci amical marți, în deplasare, cu ACS KSE Tîrgu Secuiesc (Liga 4).

Marius ANGHEL 20 Feb. 2017, 15:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă