CS Mioveni și-a programat un amical de lux în ziua în care ar fi trebui să joace cu Șoimii Pâncota. Steaua merge la Mioveni

Marius ANGHEL 31 Oct. 2016, 19:21 Pregătiri, amicale
CS Mioveni și-a programat un amical de lux în ziua în care ar fi trebui să joace cu Șoimii Pâncota.** Steaua merge la Mioveni

CS Mioveni a anunțat, luni, prin intermediul site-ului oficial, că va juca, pe 12 noiembrie, un meci amical împotriva vicecampioanei Ligii 1, FC Steaua.

La sfârșitul etapei viitoare din Liga 1, echipele de club vor lua o pauză pricinuită de meciurile echipei naționale a României, cu Polonia, pe 11 noiembrie, de la 21:45, pe Arena Națională, în preliminariile Campionatului Mondial, și cu Rusia, pe 15 noiembrie, la Gronîi, amical.

Chiar dacă Liga 1 va fi întreruptă din cauza meciurilor echipei naționale, campionatul Liga 2 se va desfășura în continuare, însă în acel week-end CS Mioveni trebuia să joace cu Șoimii Pâncota, echipă ce a fost exclusă din campionat săptămâna trecută, așa că va fi nevoită să stea.

Astfel, cele două echipe și-au fixat un meci de pregătire, partida fiind programată sâmbătă, 12 noiembrie, la ora 12:00, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

Marius ANGHEL 31 Oct. 2016, 19:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă