CS Mioveni și-a încheiat pregătirea de la Cheile Grădiștei cu un nou succes în amicale

Marius ANGHEL 06 Feb. 2017, 14:06 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a încheiat, vineri, stagiul de la Cheile Grădiștei după 11 zile de pregătire centralizată la munte. Cantonamentul s-a terminat cu un meci amical, disputat la Zărnești cu echipa locală care activează în Liga a IV-a Brașov, partidă câștigată de argeșeni cu 1-0.

Meciul s-a disputat însă pe un teren plin de zăpadă, astfel că nu au existat veleități tehnice din partea jucătorilor galben-verzi, aceștia luptând foarte mult să-și mențină echilibrul pe teren și să respingă și apoi să pasese mingea cât mai bine. CS Mioveni a învins cu 1-0 printr-un gol marcat chiar în debutul partidei de Cosmin Năstăsie, care a rămas singur în careu și l-a învins pe portar cu un șut imparabil.

Și în acest joc au evoluat toți fotbaliștii care au efectuat cantonamentul montan, cu excepția portarilor titulari în tur, aceștia evoluând în partida cu Olimpic Cetate Râșnov.

ASF Zărnești – CS Mioveni 0-1 (0-1)
C. Năstăsie 3′

CS Mioveni (repriza 1): Preda – Alexe, Gugu, Vișa (I. Stoica 30), Tomozei – Galan (Biceanu 30), Piscanu (Lazăr 30) – A. Popa, C. Năstăsie (Ed. Florescu 30), Ed. Neacșu (D. Iancu 30) – M. Staicu (Nilă 30)
Mioveni (repriza 2): Sima – Tirică, Șchiopu, I. Stoica (Trașcu 60), Burnea – Biceanu (Iamandi 60), Lazăr (Mîrzeanu 60) – Rădescu, Ed. Florescu (Andr. Neagoe 60), D. Iancu (Ayza 60) – Nilă (Ivan 60)
Antrenor: Alexandru Pelici

Meciul cu Chindia se joacă miercuri

CS Mioveni va începe, de astăzi, partea a doua a pregătirii de iarnă, cea în care accentul se va pune pe meciurile amicale, dar și pe antrenamentele tehnico-tactice. Galben-verzii vor reveni la antrenamente la Grupul Școlar, iar miercuri, au programat un nou meci amical. Partida cu Chindia va fi a treia din această iarnă, după cele cu Râșnov și Zărnești, ambele terminate cu victorii. Amicalul cu dâmbovițenii va avea loc la ora 11:30, însă deocamdată nu e stabilit terenul de joc.

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)
Foto: FB CS Mioveni

Marius ANGHEL 06 Feb. 2017, 14:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă