CS Mioveni și-a început cantonamentul de la Izvorani! Cei 24 de jucători menținuți în lot de Daniel Oprița

Marius ANGHEL 21 Jan. 2019, 13:53 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a susținut, sâmbătă, primul amical din acest an, câștigând cu 9-0 jocul cu AS Direct, formație care evoluează în campionat sub numele de FC Star Sport Argeș și care este liderul Seriei Centru 2 din Liga 5. Scopul testului nu a fost unul doar pentru ca antrenorul Daniel Oprița să-și urmărească jucătorii cum se mișcă atunci când au mingea la picior, ci și de a alege lotul pe care să se bazeze în primul cantonament.

Echipa din Mioveni a început de astăzi, 21 ianuarie, un stagiu de pregătire centralizată la Baza Olimpică de la Izvorani. În lotul deplasat în localitate din județul Ilfov se numără 24 de jucători. Galben-verzii vor efectua acest cantonament până pe 1 februarie, perioadă în care stafful condus de Daniel Oprița va lucra atât la partea fizică, cât și la cea tehnico-tactică.

Lotul Mioveniului:

portari: Valentin Sima, Flavius Croitoru, Bogdan Preda;
fundași: Cătălin Alexe, Szabolcsz Kilyen, Dean Beța, Daniel Celea, Robert Gherghe, Ionuț Burnea, Eduard Stoica, Alexandru Dumitrache;
mijlocași: Robert Boboc, Rareș Lazăr, Marian Șerban, Raul Drugă, Valentin Coșereanu, Roberto Ayza, Ionuț Rădescu, Alexandru Istfan, Andrei Trașcu;
atacanți: Cosmin Năstăsie, Valentin Balint, Alexandru Popescu, Alin Călin.

Față de lotul pe care l-a avut Oprița în pregătirea de pe plan local, jucătorii care lipsesc sunt: Ionuț Mîrzeanu, Alexandru Neagu (ajuns la Metaloglobus), Sebastian Ivan, Ovidiu Comănescu, Alexandru Mierlea, Antonio Ristei, Bogdan Arsenica și Iulian Tărîță.

Marius ANGHEL 21 Jan. 2019, 13:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă