CS Mioveni s-a reunit! Rică Neaga va fi secund

05 Jul. 2012, 13:49 Pregătiri, amicale

Retrogradata în Liga a II-a, CS Mioveni, și-a reluat astăzi pregătirele pentru noul sezon. Echipa s-a reunit cu antrenori noi, dar și cu foarte multe nume noi în rândul jucătorilor.

Noii antrenori ai galben-verzilor au fost prezentanți în această dimineață, Mihăiță Ianovschi – principal și Adrian Neaga – secund, în timp ce Telu Stancu va fi director tehnic. Dintre jucătorii care au retrogradat sezonul trecut au mai rămas doar șase, Olteanu, Popescu, Miulescu, Năstăsie, Coșereanu și Neaga, lor alăturându-li-se ieri șapte fotbaliști de la FC Dani Coman, care au evoluat anul trecut în Liga a IV-a și alți 13 jucători veniți în probe de la echipe de ligi inferioare.

„La reunire au venit jucătorii care mai au contract și cei care probabil vor face parte din lot de acum înainte. Sperăm să facem o echipă competitivă cu care să rămânem în Liga a II-a pentru că pornim cu acest handicap de 13 puncte, iar la anul să atacăm promovarea. Eu mai am contract cu clubul și am fost cooptat și în staff, urmând să fiu antrenor secund și jucător” a declarat Rică Neaga.

CS Mioveni a retrogradat la finalul sezonului trecut în Liga a II-a, și pentru că nu a reușit să îndeplinească baremul de 25 de puncte, va începe campionatul cu o penalizare de 13 puncte.

Articol scris de Alin MARCU

05 Jul. 2012, 13:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă