CS Mioveni, mai bună ca CS Balotești în amicalul de la Râșnov

Marius ANGHEL 03 Aug. 2015, 16:44 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a câștigat și al cincilea amical disputat în această vară, adversară fiind acum o echipă din același eșalon, CS Balotești. Pe terenul de la Râșnov, argeșenii s-au impus cu 1-0, printr-un gol înscris de Daniel Iancu, într-un meci în care au ratat mai multe ocazii de a înscrie.

Claudiu Niculescu a început cu o formulă ce aduce foarte mult cu cea pe care o va folosi și în campionat, însă, pe parcursul reprizei secunde, a schimbat 10 dintre titulari, singurul care a evoluat tot meciul fiind Cătălin Stan. Prima repriză a fost destul de animată, cu multe faze de poartă și cu multe bare.

Adversarii Mioveniului au avut două ocazii mai clare, la una Popescu scoțând balonul de sub transversală și la alta mingea lovind bara, în timp ce galben-verzii au nimerit și ei bara prin Honciu și Calvin. După pauză a venit imediat și golul, Iancu, nou-intrat în joc, apărând excelent în careul mic la o centrare a lui Cătălin Stan, de pe stânga, și finalizând cu latul. În repriza a doua, Năstăsie a mai nimerit și el o dată bara, în timp ce Galan, Nilă și Bogdan Stoica au ratat cîteva ocazii bune.

Pentru CS Mioveni au jucat în pri­ma repriză: Popescu – Tirică, Negoiță, Calvin, Cătălin Stan – Ră­uță, Marinescu – Mazilu, Honciu, Ayza – Buhăescu, iar după pauză și-au fă­cut aparția Croitoru, Toriște, Traș­cu, Bogdan Stoica, Șchi­o­­pu, Iancu, Biceanu, Nilă, Năs­tăsie și Ga­lan.

Marți, amical cu Rapid

Amicalul cu CS Balotești a fost al cincilea pentru echipa lui Claudiu Niculescu, galben-verzii mai disputând câte două jocuri de verificare la Mioveni și la Râșnov. Pe rând, Mioveniul a jucat cu Viitorul Ștefănești, scor 14-0 (goluri Iancu (3), Nilă (3), Mazilu (3), Galan, Vintilă (2), Alin Popa, Șchiopu), cu Muscelul Câmpulung, scor 6-0 (goluri Honciu, Buhăescu (3), Iancu, Nilă). Cu AS Râșnov a fost 4-0 (goluri Năstăsie, Biceanu, Nilă și Șchiopu), iar cu ASA Zărnești a fost 8-1 (goluri Honciu -2, Buhăescu, Nilă – 2, Alin Popa, Galan și Șchiopu).

În fine, Iancu a fost marcatorul golului victoriei de sâm­bătă cu CS Balotești. Pentru CS Mioveni urmează acum, marți, un nou amical puternic, cu Rapid București. Ora la care se va disputa acesta este 18:00, însă deocamdată nu se știe locația: Râșnov sau Brașov.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 03 Aug. 2015, 16:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă