CS Mioveni încheie un parteneriat cu Dani Coman și continuă în Liga a II-a

11 Jul. 2012, 15:22 Pregătiri, amicale
CS Mioveni încheie un parteneriat cu Dani Coman** și continuă în Liga a II-a

După o perioadă de incertitudine, oficialitățile din Mioveni și staff-ul admistrativ al clubului au hotărât ca echipa de fotbal să continue dru­mul și să nu fie desființată, urmând a fi înscrisă în Liga a II-a, acolo unde a retrogradat la sfâr­șitul sezonului trecut din Liga I.

Joi, la Primărie a avut loc o șe­dință de Consiliu Local, iar luni seara, la club, una de Con­siliu Di­rector, în urma cărora s-a sta­bilit ca echipa să joace în e­șa­lonul secund al fotbalului ro­mâ­nesc. „S-au luat măsuri pri­vind strategia pe care o va a­pli­ca clu­bul pentru a redresa si­tua­ția. În mare măsură, se va în­cheia a­cest parteneriat cu Da­ni Coman, joi urmând a se semna actele cu Dani Coman. Sper să semnăm acest parte­ne­­riat și lucrurile să meargă bine în continuare. Du­pă cum se știe, lotul s-a reunit, iar mier­curi dimineață va pleca în can­tonament la Sinaia, cu Mihăiță Ianovschi antrenor prin­cipal și Alin Chița și Rică Neaga se­cun­zi. Obiectivele, în primul rând, sunt evitarea retrogradării și a­poi o clasare cât mai bună, între primele 5 – 10 formații”, ne-a de­­clarat Dumitru Olteanu, pre­șe­dintele Consiliului Director al CS Mioveni.

26 de fotbaliști în cantonament

În această dimineață, galben-verzii vor pleca în cantonament la Si­naia, pentru un stagiu de pregătire centralizată de 10 zile. La munte vor urca cei 7 jucători pe care clubul îi mai are sub contract de anul trecut, inclusiv Mărgăritescu, opt jucători de la FC Dani Coman, care sunt juniori, alți doi care sunt seniori, tot de la Dani Coman – Cotigă și Panait, atacantul Răduță de la Rapid și alți 6 sau 8 jucători care s-au aflat la pregătire în ultimele zile. Dintre aceștia din urmă este însă foarte posibil să nu rămână toți la echipă, în acest caz, lotul de 25 – 26 de fotbaliști cu care se vrea a se aborda viitorul sezon urmând a fi completat cu alții care vor mai apărea pe parcurs.

31 de galben-verzi la Policlinica Sportivă

Jucătorii Mioveniului au e­fec­­tuat, ieri dimineață, la Po­li­cli­nica Sportivă din Craiova, vi­­zita me­dicală înainte de în­ce­­pe­rea pre­gătirii. În fața me­di­­ci­lor au fost pre­zenți 31 de ju­că­tori, mare par­te dintre a­ceș­tia urmînd a fa­ce deplasa­rea și în cantona­men­­tul de la Sinaia. La vizită au mers cei 7 jucători pe care Mio­veniul îi are sub con­tract: Oc­tavian Po­pescu, Ma­rian Miu­lescu, Mihai Ol­tea­nu, Valentin Co­­­șereanu, A­dri­an Nea­ga, Cos­min Năstă­sie și Andrei Mărgă­ri­tescu, a­ceștia fiind însoțiți de me­­dicul echi­pei, Viorel Nicola, secunzii Alin Chi­ța și Rică Nea­ga și ma­­sorul e­chipei. După pri­me­le investi­gații, jucătorii au tre­cut testele fără probleme, însă o parte dintre fotbaliști, nou-ve­niți la e­chipă, urmează să mai facă și alte testări mai com­ple­xe, pe­n­tru a li se completa do­sa­rele.

Lotul care a făcut, ieri, vizita medicală:

# Claudiu AVRAMESCU (Vișina Nouă)
# George BĂ‚RĂ‚SCU (CS Mioveni)
# Ciprian BICEANU (Dani Coman)
# Robert BOBOC (Dani Coman)
# Dragoș CIOCÎRLAN
# Valentin COȘEREANU (Mioveni)
# Mihai COTIGĂ‚ (Dani Coman)
# Mădălin DELCEA (Dani Coman)
# Alexandru DUMITRACHE (Dani Coman)
# Marius GĂ‚LAN (Mioveni)
# Adrian IAMANDI (Dani Coman)
# Cosmin ION
# Victor MAZILU (Dani Coman)
# Andrei MĂ‚RGĂ‚RITESCU (Mioveni)
# Marian MIULESCU (Mioveni)
# Cosmin MOCANU (Atletic Bradu)
# Georgian MORMOLEA
# Cosmin NĂ‚STĂ‚SIE (Mioveni)
# Petre NEACȘU (Dinamic Mioveni)
# Adrian NEAGA (Mioveni)
# Marius OLTEANU (Videle)
# Mihai OLTEANU (Mioveni)
# Mihai OPREA (CS Ștefănești )
# Andrei PANAIT (Dani Coman)
# Octavian POPESCU (Mioveni)
# Bogdan PREDA (Mioveni)
# Lucian RĂ‚DUȚĂ‚ (Rapid)
# Claudiu SIMION (Dani Coman)
# Bogdan STANCU (Dani Coman)
# Andrei TĂ‚NASE
# Florin TĂ‚NASE (DLR)

Articol scris de Silviu Mihai

11 Jul. 2012, 15:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă