CS Mioveni, egal fără goluri cu o echipă din Liga 4

Marius ANGHEL 19 Feb. 2015, 15:18 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a remizat, ieri, 0-0, într-un meci amical disputat la Ștefănești, contra echipei ACS Sporting Turnu Măgurele.

Antrenorul Claudiu Niculescu a folosit două echipe diferite în cele două reprize, dintre jucătorii intrați pe teren nelipsind noile transferuri Cucui și Honciu și nici jucătorii care sunt așteptați să semneze în a­ceste zile, Ursu și Todea. Partida s-a jucat pe un teren greu, cu no­roi, la o temperatură de 0 grade Celsius, fotbaliștii galben-verzi a­cuzând oboseală după antrenamentele fizice de marți.

CS Mioveni – ACS Sporting Tr. Măgurele 0-0

CS Mioveni (repriza 1): Popescu – Calvin, Bogdan Stoica, Cucui, Cătălin Stan – Galan, Răuță, Biceanu – Iancu, Nilă, Vintilă.
CS Mioveni (repriza 2): Croitoru – Negoiță, Bogdan Stancu, Rada, Edi Stoica – Iamandi, Todea, Honciu – Alin Popa, Năstăsie, Ursu. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Galben-verzii mai au programat în această pauză competițională un singur meci de pregătire. Acesta va avea loc, sâmbătă, de la ora 12:00, cu Gloria Buzău, echipă din Seria I a Ligii a II-a. Partida se va disputa la Albota, pe stadionul din localitate, terenul de aici, de iarbă, prezentându-se în condiții foarte bune pentru un joc de pregătire.

Articol scris de Silviu Mihai
Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 19 Feb. 2015, 15:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă