CS Mioveni a trecut la limită de CS Balotești în penultimul amical al verii

Marius ANGHEL 26 Jul. 2018, 15:20 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a disputat, ieri, al patrulea meci de pregătire din această vară, echipa antrenată de Iordan Eftimie reușind să obțină o nouă victorie. Galben-verzii au câștigat cu 1-0, cu CS Balotești, golul victoriei fiind marcat în minutul 75, de Alexandru Popescu, după o centrare a lui Cosmin Năstăsie.    

A fost a treia victorie a argeșenilor în amicalele disputate în această vară, după ce au mai trecut de Daco-Getica, acasă, cu 4-0, și Academia Clinceni, cu 1-0, în deplasare, un alt meci terminându-l la egaliate, 0-0 cu Pandurii Târgu Jiu.

În partida de ieri, de la Mioveni, antrenorul Iordan Eftimie a folosit, în cele două reprize, formații diferite, în prima intrând jucătorii care au evoluat mai puțin până acum, iar în a doua cei care au prins mai multe minute în partidele anterioare. Astfel, s-a început cu Sima – Mierlea, Trașcu, Celea, Alexe – Al. Neagu, Drugă – Arsenică, Comănescu, Coșereanu – Val. Balint, iar după pauză s-a continuat cu Preda – Kilyen, Gherghe, Burnea, Ed. Stoica – Lazăr, Mîrzeanu – Rădescu, C. Năstăsie, Ayza – Al. Popescu.

De partea cealaltă, la Balotești au evoluat: Iordan – C-tin. Dedu, Flămînzeanu, Marciuc, C. Mihai –  Novacek, Rareș, C. Predescu, M. Neagu – Gojnea, Clătinici, pe parcurs mai intrând Fulga, N. Vasile, Filip, Niculaie, Ghiță, Tănase, Istrătescu, Paraschiv, Riza, Matei.

Următorul meci de pregătire al Mioveniului este programat sâmbătă, de la ora 11:30, tot pe propriul teren, cu CS Afumați.

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: fb CS Mioveni

Marius ANGHEL 26 Jul. 2018, 15:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă