CS Mioveni a revenit de la 0-2 la pauză și a câștigat amicalul cu Atletic Bradu!

Marius ANGHEL 23 Jan. 2013, 13:03 Pregătiri, amicale
CS Mioveni a revenit de la 0-2 la pauză** și a câștigat amicalul cu Atletic Bradu!

CS Mioveni a reușit ieri să întoarcă rezul­tatul du­pă pauză în a­micalul de la Bradu cu Atletic, gaz­dele pierzând al doi­lea meci al lor de pregă­tire din a­cest an, la li­mi­tă, cu echipe de Li­ga a II-a.

Pentru Bradu, care se pregă­teș­te cot la cot cu echipele de li­gile a II-a și a III-a, deși activea­ză în fotbalul județean, constitu­ie o per­formanță faptul că a ținut piept atât lui FC Argeș (înfrângere cu 1-0 în prelungirile meciului), cât și lui CS Mioveni, care sunt co­­lege de serie în eșalonul se­cund.

Ieri, pe sinteticul de la Bra­du, gazdele au condus cu 2-0 la pauză, având în față un adversar format numai din jucători nou-ve­niți și fotbaliști de la echipa a do­ua a clubului galben-verde. Sco­rul a fsot deschis de mijlocașul gazdelor, Alin, în minutul 21, cu un șut de la 20 m la firul ierbii, portarul Niculescu fiind depășit. Apoi, patru minute mai tîrziu, Cârstea, luat în această iarnă de la Albota, a majorat diferența pe tabela de marcaj, în urma unei com­bi­nații foarte frumoase între Alin, Păvăluță și autorul golului. După pauză, la Mioveni au intrat foarte mulți dintre jucătorii de la e­chipa a doua, tineri fotbaliști trans­ferați în vară de la FC Dani Coman.

Jocul s-a schimbat în fa­­voarea oaspeților, care au ținut mai mult de minge, au pasat mai mult și au reușit să mar­cheze de trei ori, întorcând rezultatul parti­dei. Turnescu a redus din han­di­cap în minutul 49, după ce a dri­blat la 16 m și a intrat în careu cu mingea la picior. Dobra a egalat în minutul 64, după ce a scăpat singur și a șutat pe lîngă de la 16 m, iar Marcu a stabilit scorul final în minutul 75, scăpând și el sin­gur de la jumătate, iar la 16 m a driblat și portarul. Bradu a avut șansa egalării pe final, însă, în do­­uă rânduri, alb-verzii au ratat re­miza la mus­ta­ță, a­vând do­uă o­ca­­zii foar­te mari.

Atletic Bradu – CS Mioveni 2-3 (2-0); Au marcat: Alin (21), Cârstea (25) / Turnescu (49), Dobra (64), Marcu (75)

# Atletic Bradu: Olteanu – Diță, Suchiu, Șerban, Antonio – Alin, Chi­ri­ță, Nicolescu, Pătrănoiu – Păvăluță, Cîrstea. După pauză au mai jucat: Soa­­re, Monea și restul lotului. Antrenor: Adi Popescu.
# CS Mioveni: Niculescu – Stroe, Stancu, Popescu, Micu – Pravăț, Mor­molea, Dumitru, Neacșu – Vintilă, Ro­man. După pauză au mai jucat: Del­cea, Marcu, Iamandi, Nedelcu, Pă­un, Dobra, Călin, Turnescu, Oprea, Bîrță.     Antrenor: Flavius Stoican.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 23 Jan. 2013, 13:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă