CS Mioveni a plecat în cantonament la Sinaia

Marius ANGHEL 29 Jul. 2013, 15:11 Pregătiri, amicale
CS Mioveni** a plecat în cantonament la Sinaia

După două săptămâni de pregătire în localitate, CS Mioveni va pleca astăzi în can­tonament la munte. Argeșenii vor sta până pe 9 august la Sinaia, destinația prefe­rată de galben-verzi în ultimii ani ca loc de pregătire montană. Delegația argeșe­nilor va fi cazată la Motel Național, care oferă condiții bune de cazare și masă.

Iordan Eftimie, antrenorul prin­cipal al CS Mioveni, va deplasa la Sinaia un lot de 26 de jucători. Prin­tre aceștia se vor regăsi și cei patru fotbaliști de la FC Argeș, ca­re de săptămâna trecută se pre­gătesc cu Mioveniul. Antrenorul Iordan Eftimie spune că e doar o chestiune de zile până când Cro­itoru, Negoiță, Răuță și Alin Po­pa vor semna cu gruparea ga­l­ben-ver­de.

În afară de cei patru nou-veniți, Eftimie spune că mai are nevoie de doi atacanți, un fundaș stânga și un mijlocaș, care cel mai probabil vor ajunge la e­chipă în cantonamentul de la Si­naia.

În a­cest stagiu de pre­gă­tire cen­tra­lizată, staff-ul tehnic al Mi­o­ve­niu­lui va pune accent pe acumulările fizice, având în vede­re că, în pre­gătirea de la Ștefă­nești, fotbaliștii au făcut o rea­dap­tare la efort du­pă vacanța de-o lună.
 
Amical cu Cimentul Fieni

În cantonamentul de la munte, CS Mioveni va disputa și un joc de verificare. Argeșenii vor întâlni sâmbătă pe Cimentul Fieni, în pri­mul joc de verificare din perioada de pregătire montană. Conduce­rea galben-verzilor este în discuții cu nou-promovata în liga secun­dă Unirea Tărlungeni, pentru un joc de verificare. Iordan Eftimie ar vrea ca acest joc să se dispute miercuri, în timp ce oficialii bra­șovenilor au propus ca partida să se dispute vineri, cu o zi înainte de finalul stagiului montan.
 
Anul viitor vor promovarea

Deși argeșenii s-au întărit con­siderabil prin aducerea celor pa­tru jucători de la FC Argeș, antre­norul principal al Mioveniului spu­ne că obiectivul echipei în acest sezon rămâne neschimbat: „În dis­­cuțiile pe care le-am avut cu cei din conducerea clubului, mi s-a spus ca în acest an să cons­tru­iesc o echipă puternică, iar în se­zonul următor să tragem la pro­­­mo­vare. În funcție de achizi­ți­ile care se vor face, e posibil ca obiectivul din acest an să se schim­be și poate chiar din a­ceas­tă ediție de campionat să tra­gem la promovare”.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 29 Jul. 2013, 15:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă