CS Mioveni a câștigat Cupa Primăverii!

Marius ANGHEL 01 Mar. 2013, 11:16 Pregătiri, amicale
CS Mioveni** a câștigat Cupa Primăverii!

Ieri s-a încheiat la Bradu Cupa Primăverii, competiție la care au participat 5 echipe, 4 din Argeș (SCM Pi­teș­ti, CS Mioveni II, FC Argeș, Atletic Bradu), și una din Dâm­bovița, FCM Târgo­viș­te. Turneul a fost câștigat de echipa a doua a Mioveniului, care a obținut în primul meci o victorie, iar în al doilea s-a im­pus la loviturile de departajare.

Ieri s-au jucat la Bradu ulti­me­le două meciuri ale Cupei Pri­mă­­verii. În primul s-a decis și câș­­­tigătoarea, celelalte comba­tan­­te nemaiavând șanse să schim­be ceva la aflarea rezultatului. CS Mioveni II a câștigat la lovi­tu­rile de departajare partida cu SCM Pitești cu 4-3, după ce, la finalul timpului regulamentar, scorul a  fost egal, 4-4. Pentru învingători au marcat în cele 90 de minute de joc Popescu (două), Marcu și Stroe, în timp ce de la adversari au înscris Paraschivescu, Ră­des­cu, Giurgea și Neacșa. Po­pes­cu a înscris unul dintre goluri din 11 m, în urma unui henț în careu, și tot el a mai finalizat cu un șut din careu cu latul pe colț. Marcu a marcat cu un șut pe jos pe lîngă portar, iar Stroe a mar­cat golul turneului cu un șut de la 35 m în vinclu, în diagonală.

„Au fost două jocuri bune la înche­ie­rea perioadei de pregătire de iar­nă. Am avut posibilitatea să dăm jocuri în picioare jucătorilor din tot lotul. În total, noi am avut în această iarnă 10 partide ami­cale, dar, din păcate, jucăm în Li­ga a IV-a în continuare. Vom a­borda însă fiecare meci la vic­to­rie, și chiar dacă ne despart 6 puncte de locul I, credem în șan­sa noastră. Cupa Primăverii es­te o idee bună, dar poate că ar trebuie organizată ca și perioa­dă ceva mai repede și, de ce nu, să aibă mai multe echipe și mai multe jocuri, chiar dacă se des­fă­șoară pe o perioadă mai mare. Am participat cu plăcere și la fel o vom face și la anul”, ne-a spus antrenorul echipei cîștigătoare, Mihăiță Ianovschi.

CS Mioveni II: Tănase – Dima, Stancu, Crețu, Pa­nă – Mihăilescu, Popescu, Călin – Dobra, Simi­on, Pravăț. Au mai jucat: Stroe, Voica, Iamandi,
Turnescu, Cruceru, Marcu, Sluser.   Antrenor: Mihăiță Ianovschi

SCM Pitești: Mușat – Câlțea, Alesandru, Mocanu, Leancă – Paraschivescu, Deliu, Giurgea, Călin – Neacșa, Rădescu. Au mai jucat: Stoica, Sandu. Antrenor: Cristi Negru

Bradu a învins FCM Târgoviște

În al treilea meci al turneului de la Bra­du, echipa-gazdă, Atletic, a jucat, mier­curi după-amiază, cu FCM Târgoviște. Arge­șe­nii s-au impus cu 3-2, după ce la pauză a fost egal, 2-2, golurile victoriei fiind marca­te de Cârstea, Ruță și Șerban. În acest meci, antenorul Cornel Frăsineanu a folo­sit următoarea formulă de joc: Olteanu – Di­ță, Șerban, Căldăraru, Antonio, State, Ch­iriță, Ruță, Pătrănoiu, Păvăluță, Cârs­tea. Pe parcurs au mai intrat Anghelina, Co­jocaru, Boboacă și Antonio în poartă.

„Cât de cât, pot spune că sunt mulțumit de acest joc. S-a văzut că s-a acumulat pu­țină oboseală pentru că am avut numai me­ciuri amicale. Echipa s-a prezentat în­să mai bine ca la primul meci al turneului. Am avut mai multe ocazii de a marca și a fost OK per total”, ne-a declarat la final prin­cipalul alb-verzilor.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 01 Mar. 2013, 11:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă