CS Balotești, aproape să învinsă într-un amical pe ACS Poli. Ilfovenii au condus până în ultimele minute. Ultima achiziție a trupei lui Călin vine de la Metalul

Marius ANGHEL 05 Jul. 2017, 12:22 Pregătiri, amicale
CS Balotești, aproape să învinsă într-un amical pe ACS Poli. Ilfovenii au condus până în ultimele minute.** Ultima achiziție a trupei lui Călin vine de la Metalul

Învinși cu 2-1 în amicalul de sâmbăta trecută de pe teren propriu de nou-promovata Metaloglobus București, CS Balotești s-a descurcat mult mai bine în cel de-al doilea test al verii. Echipa ilfoveană s-a deplasat miercuri la Tărlungeni pentru a juca un meci de pregătire cu prim-divizionara ACS Poli. Rezultatul final a fost unul egal, scor 1-1, după ce timișorenii au reușit egalarea cu un sfert de oră înainte de final.

CS Balotești nu a fost Avântul Periam, Șoimii Pesac, Inter Tărlungeni, Inter Cristian sau ASF Zărnești, adversarii de până ieri din amicale ai echipei ACS Poli. Formația pregătită de Augustin Călin le-a dat o replică bună timișorenilor lui Ionuț Popa și erau aproape să îi învingă. Constantin Dedu a deschis scorul în minutul 35, după ce a executat o lovitură liberă de la 16 metri la colțul lung, iar avantajul ilfovenilor s-a menținut până aproape de final, Cătălin Doman restabilind egalitatea în minutul 75, după o incursiune individuală la capătul căreia l-a învins pe portarul Iordan, și totodată rezultatul final al amicalului.

„A fost un test bun pentru noi, contra unei echipe de Liga 1. Am avut momente bune de joc. Sunt mulțumit nu neapărat de rezultat, ci de atitudinea noastră, de disponibilitatea la efort, pentru că noi suntem acum în perioada de pregătire, unde ne interesează mai mult implicarea la efort, decât rezultatul”, a spus despre meci antrenorul Augustin Călin.

Alin Pătrașcu, cea mai recentă achiziție

Pe lângă mare parte dintre jucătorii pe care s-a bazat în sezonul trecut, CS Balotești are în acest moment ca achiziții pe atacantul Marius Bâtfoi și pe mijlocașul Alin Pătrașcu, venit de la Metalul Reșița. La echipă a revenit și atacantul Eugen Nica, care a fost împrumutat din nou de la Juventus, de la prim-divizionară urmând a fi aduși în scurt timp încă cinci jucători.

Primul „11” al Baloteștiului din amicalul cu ACS Poli: Fulga – C-tin. Dedu, Flămânzeanu, Andr. Răuță, N. Filip – M. Neagu, L. Ion, Dicu, Val. Andrei – Alin Pătrașcu, Suciu (venit în probe). În a doua repriză au evoluat toți jucătorii aflați în lot.

ACS Poli s-a bazat pe jucătorii: Straton – Crețu, Melinte, Șeroni, Țigănașu – Artean, Soljic – Munteanu, Vașvari, Bîrnoi – Bud. Au mai intrat: Smaranda, Curileac – Străuț, Haruț, Cânu, Bocșan, Covalschi, Croitoru, Oprea, Ciucur, Doman, Drăghici, Bianconi.

Următorul amical al Baloteștiului are loc sâmbătă, la Domnești, de dimineață, cu Viitorul Domnești. Apoi ilfovenii au stabilit miercuri, la Târgoviște, un test cu Chindia, iar ulterior vor mai juca amicale și cu FC Voluntari II, Concordia Chiajna II, Unirea Slobozia și CS Tunari.

De partea cealaltă, ACS Poli joacă sâmbătă, de la ora 19:00, ultimul amical în deplasare, la Debrecen, cu formația de prima ligă maghiară.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 05 Jul. 2017, 12:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă