CS Balotești a pierdut la limită amicalul cu Pandurii. Pătrașcu: „Sunt chiar mulțumit de acest joc, a fost un test foarte util”

Marius ANGHEL 06 Sep. 2015, 17:11 Pregătiri, amicale

Nevoită să stea în acest weekend, deoarece FCM Dorohoi s-a retras din campionat, CS Balotești s-a deplasat sâmbătă la Brașov, acolo unde a desfășurat un meci amical cu Pandurii Târgu Jiu. Jocul disputat pe stadionul Carpați s-a încheiat cu victoria gorjenilor din Liga 1, scor 1-0. Singura reușită a fost semnată de Grecu, în minutul 35, însă și ilfovenii au trecut pe lângă câteva situații bune de a înscrie. Potrivit spuselor lui Bogdan Pătrașcu, antrenorul echipei din Liga 2, jucătorii săi au lovit de două ori bara.

„A fost un antrenament foarte bun, ținând cont că am jucat și cu o divizionară de Liga 1, chiar băieții au răspuns foarte foarte bine. Și jocul a fost, în ciuda rezultatului, am avut și noi vreo patru-cinci ocazii foarte bune, am avut și două trei buturi în bare. Am mai avut și vreo trei contraatacuri foarte bune. Per total sunt chiar mulțumit de acest joc, a fost un test foarte util. A fost un test foarte bun și înaintea acestor două meciuri care urmează, miercuri, în Cupă, cu Metaloglobuș și sâmbătă, în campionat, cu Clinceni”, a spus, pentru Liga2.ro, antrenorul ilfovenilor, Bogdan Pătrașcu.

În prima repriză, Pandurii a evoluat în formula: Stanca – Ungurusan, Filipeto, Șandru, Grecu, Dropa, Mrzljak, Ciucur, Nicoară, Răduț, Khalouta. În partea a doua au jucat: Mingote (Lazar ’60) – Pleașcă, Pițian, Erico da Silva, Momcilovic, Trifu, Dan Alexandru, Erdei, Munteanu, Nistor, Khalouta.

De partea cealaltă, CS Balotești a început în formula: Fulga – St. Stancu, Marciuc, Antoche, C-tin. Dedu – Bg. Pătrașcu – D. Popa, I. Sandu, Cl. Herea, M. Florea – Bâtfoi. Au mai evoluat: V. Tănase – Gojnea, Flămânzeanu, Tofan, V. Nicolae, A. Pătrașcu, A. Niță, Lupașcu, Dufur și Ioniță.


 

Marius ANGHEL 06 Sep. 2015, 17:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă