CS Afumați a învins Astra într-un meci amical. Golul lui Robert Buduroi a răpus echipa din play-off-ul Ligii 1

CS Afumați a învins Astra într-un meci amical.** Golul lui Robert Buduroi a răpus echipa din play-off-ul Ligii 1

Rămase fără meciuri oficiale în acest weekend, după ce vremea nefavorabilă pentru fotbal a dus la amânarea primelor trei ligi, Astra Giurgiu și CS Afumați și-au programat pentru sâmbătă un meci amical. Întâlnirea test care s-a desfășurat pe terenul sintetic al bazei sportive de la Izvorani s-a încheiat cu un rezultat surpriză. Ilfovenii din Liga 2 s-au impus cu 1-0 în fața prim-divizionarei.

A patra clasată din Liga 2, CS Afumați, a câștigat cu 1-0 amicalul cu Astra. Unicul gol al jocului a fost marcat de atacantul Robert Buduroi. Pe durata celor 90 de minute de joc, antrenorii Vasile Neagu, respectiv Edward Iordănescu au utilizat toți jucătorii pe care i-au avut la dispoziție. Singurul absent de la giurgiuveni a fost portarul bulgar Plamen Iliev.

În weekendul următor, Astra joacă, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20:45, la CS U Craiova, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1, în timp ce CS Afumați se deplasează la Călărași, acolo unde sâmbătă, de la ora 12:30, întâlnește liderul Ligii 2, Dunărea.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă