Criza dăunează grav fotbalului Alba și-a amânat reunirea cu o săptămână

13 Jan. 2012, 21:36 Pregătiri, amicale
Criza dăunează grav fotbalului** Alba și-a amânat reunirea cu o săptămână

Trupa antrenată de Stelian Gherman trebuia să se reunească luni în vederea demarării pregătirii de iarnă, însă problemele financiare cu care se confruntă clubul a amânat strângerea lotului cu o săptămână.

„Este o situație delicată, dar trebuie să înțelegem această hotărâre a conducerii administrative. Majoritatea echipelor din România acuză criza, pe undeva e firesc ca și Unirea să fie lovită de probleme”, a declarat Gherman, prezent astăzi la Alba Iulia, vestea primită dându-i peste cap întreg programul de pregătire.

„Din punctul meu de vedere ca antrenor, dar și al jucătorilor, situația creată provoacă o încurcătură, sperăm să găsim soluții să o depășim, să comprimăm antrenamentele”, a mai adăugat tehnicianul unirist.

Returul va debuta pe 3 martie, iar albaiulienii vor avea la dispoziție numai șase săptămâni pregătirea sezonului de primăvară, la fel cu s-a întâmplat și înaintea startului campionatului, în vara trecută.

FC Unirea Alba Iulia a incheiat turul pe locul 6, cu 22 de puncte, obiectivul grupării din Cetatea Marii Unirii fiind evitarea retrogradarii.

58 de zile de vacanta beneficiază „alb-negrii” în pauza de iarnă

articol scris de LuciaN DANCIU

13 Jan. 2012, 21:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă