Crivac și-a testat tinerii fotbaliști contra echipei din Valea Ursului!

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 13:01 Pregătiri, amicale
Crivac și-a testat tinerii fotbaliști** contra echipei din Valea Ursului!

FC Argeș a disputat miercuri seara un nou meci de verificare, de această dată cu o echipă net inferioară, Valea Ursului. Meciul a fost folosit de antrenorul principal al argeșenilor, Iulian Crivac, ca un prilej pentru a putea vedea la lucru fotbaliști tineri din actuala echipă, majoritatea celor folosiți fiind componenți ai grupei de juniori ce este pregătită de către Viorel Moiceanu.

Jocul a fost unul la discreția echipei din Trivale care nu a avut deloc emoții în a se impune. Succesul piteștenilor a venit cu scorul de 4 – 1, singura replică mai tare a oaspeților venind la scorul de 1 – 0 pentru piteșteni, atunci când echipa din Valea Ursului a reușit să restabilească egalitatea. Golurile echipei antrenate de către Iulian Crivac au fost reușite de către Burghel, Piscanu și o dublă semnată de cel mai experimentat jucător al piteștenilor ce a fost pe teren și anume Adrian Dulcea.

Au efectuat primul antrenament pe iarbă

Fotbaliștii echipei FC Argeș au efectuat ieri primul antrenament pe iarbă din această perioadă de pregătire. După perioade lungi în care au efectuat antrenamentele doar pe teren sintetic, de data aceasta au ieșit și pe un gazon de iarbă. Diferențele dintre un teren sintetic și unul cu iarbă naturală ne-au fost foarte bine explicate și de către antrenorul secund al argeșenilor, Adrian Dulcea, cel care a precizat: „Sunt diferențe importante între un teren sintetic și unul cu iarbă naturală. Până la urmă, noi jucăm meciurile din campionat pe un teren cu iarbă naturală nu pe unul sintetic. Sunt cu totul și cu totul alte grupe de masă musculară ce sunt puse la treabă pe un teren sintetic față de unul cu iarbă naturală. Plus că trebuie să ne referim și la viteza și direcția mingii. Eu sper ca în curând să avem și un prim meci amical pe un teren cu iarbă naturală.”

Amical cu Vișina Nouă

La finalul acestei săptămâni FC Argeș va susține un nou meci amical, de data aceasta adversarul urmând să fie trupa din Vișina Nouă. Meciul dintre cele două echipe ar urma să se desfășoare sâmbătă dimineața, singura problemă ridicată în momentul de față fiind cea legată de locație. Din câte se pare, ambele formații își doresc ca meciul să se desfășoare pe un teren de iarbă naturală, asta mai ales pentru faptul că startul returului de campionat este unul foarte apropiat.

Nu trebuie uitat faptul că prima etapă din partea secundă a sezonului va avea loc pe data de 9 martie, adică peste aproximativ două săptămâni. Un alt meci amical sigur pentru piteșteni va fi duelul de pe teren propriu în compania celor de la Chindia Târgoviște. Meciul dintre cele două echipe ar urma să se desfășoare sâmbăta viitoare și cel mai probabil va avea loc pe terenul echipei din Pitești.

În prima etapă a returului de campionat cei de la FC Argeș vor evolua pe teren propriu cu cei de la Luceafărul Oradea.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 13:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă