Crișul Sântandrei câștigă, surprinzător, triunghiularul cu UTA și Șoimii Pâncota

Marius ANGHEL 03 Feb. 2016, 17:41 Pregătiri, amicale

Crișul Sântandrei a câștigat surprinzător triunghiularul pe care l-a disputat, miercuri, pe sinteticul de pe Sega, împotriva echipelor de ligă a doua UTA Bătrâna Doamnă și Șoimii Pâncota, informează Sport Arad. Echipa bihoreană de ligă a patra a remizat cu UTA (1-1) și a câștigat împotriva „șoimilor” (2-1), în timp ce cele două echipe arădene au remizat între ele (1-1).

Desfășurat pe sinteticul de pe Sega, triunghiularul de astăzi a început cu amicalul dintre UTA și Șoimii Pâncota. Cele două echipe divizionare secunde au remizat la unu după ce Mihai a deschis scorul în primele minute, iar Copil a egalat în minutul 55. Copil a lovit transversala în prima parte a jocului.

Al doilea meci al turneului s-a desfășurat între UTA și Crișul Sântandrei și s-a încheiat tot egal, 1-1. Curtuiuș a înscris cu un șut cu latul după pasa lui Man, în timp ce Morna a egalat cu capul după greseala lui Mara, ieșit greșit din poartă. În prima parte a jocului, Petre a lovit bara pe colțul lung, iar, în replică, Giura a tras cu sete în transversală de la 10 metri lateral stânga.

Ultimul test a avut loc între Șoimii Pâncota și Crișul, iar câștig de cauză au avut, surprinzător, bihorenii. Nichita (28) a deschis scorul după ce a scăpat singur spre poartă și a tras în cros, bară-gol. Pâncotanii au egalat 10 minute mai târziu prin Dubeștean, care a reluat cu sete din 8 metri după un corner bătut de pe stânga. Dragalina putea să-și aducă echipa în avantaj, însă mai întâi a trimis în bară și apoi a recunoscut că a făcut henț atunci când a reluat în plasă, deși arbitrul validase reușita, astfel că rezultatul a rămas egal. Rezultatul final a fost stabilit de Peneghi, care a înscris cu latul din 4 metri.


 

UTA Bătrâna Doamnă – Șoimii Pâncota  1-1
Copil / Mihai
UTA: Miron – Polgar, Botiș, Al. Manea, Gligor – D. Copil, Chindriș, Jorza (Tănase), Hlistei – A. Petre (Curtuiuș), Cip. Rus (Man).
Șoimii: Cioară (Irimia) – Dan, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Leucuța, Pavel, Fuchs, Pirtea – M. Ion, A. Mihai.

UTA Bătrâna Doamnă – Crișul Sântandrei 1-1
Curtuiuș / Morna
UTA: Mara – Moza, Lazăr, Copaci (Dinculescu), Burlă – Murakami (Costin), Jorza, A. Roman, Vlad – A. Petre (Man), Cip. Rus (Curtuiuș).
Crișul: Deac – Fitero, Sumălan, Hering, L. Dărăban – Nichita – Boneta, Novak, Giura, Gavrilaș – Morna.

Șoimii Pâncota – Crișul Sântandrei 1-2
Dubeștean / Nichita, Peneghi
Șoimii: Pașcalău – Dan, Suciu, Dubeștean, Costa – Pirtea, Gâlcă (Mandache), Fuchs, Bulzan – Farcaș, Dragalina.
Crișul: Deac – L. Dărăban, Șumălan, Hering, Lorincz – Nichita – Novak, C. Copil, Giura – Giura, Peneghi. A mai jucat: C. Dărăban

Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 03 Feb. 2016, 17:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă