Cristian Scutaru se antrenează cu ASU Politehnica. Fundașul tocmai s-a despărțit de UTA și în trecutul său a jucat și pentru ACS Poli

Marius ANGHEL 17 Jan. 2018, 17:23 Pregătiri, amicale

ASU Politehnica nu a semnat, deocamdată, cu niciun jucător, dar are de miercuri un nume interesant la antrenamente. Este vorba de fundașul Cristian Scutaru, care și-a reziliat recent contractul cu UTA, după ce clubul arădean a decis să aplice o politică de reduceri salariale.

Scutaru a ajuns la 30 de ani și evoluează pe un post pe care Bogdan Andone caută soluții, cel de fundaș central. Reșițeanul a început fotbalul în orașul natal și a mai trecut pe la Jiul Petroșani, Poli Timișoara, CFR Timișoara, CS Buftea sau Dinamo București. Anul trecut, pe vremea aceasta, juca la ACS Poli, de care s-a despărțit în vară, când a negociat și cu ASU. Totuși, salariul mai bun l-a făcut să aleagă UTA, unde „laptele și mierea” s-au terminat însă în iarna aceasta, după ce șansele de a promova au ajuns infime.

În acest moment, site-ul transfermarkt.de îl evaluează pe Scutaru la 250.000 de euro, iar cea mai bună cotă a avut-o în vara lui 2021, atunci când valora 700.000 de euro.

Miercuri și joi, cei de la ASU Poli fac vizita medicală. Dimineața se mai fac antrenamente la sala de forță, iar după-masa pregătire la Baza 2.

Articol scris de Anda DELIU

 

Marius ANGHEL 17 Jan. 2018, 17:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă