Cristi Negru a avut 16 jucători la reunirea Albotei

11 Jan. 2012, 15:12 Pregătiri, amicale
Cristi Negru a avut 16 jucători** la reunirea Albotei

Echipa de Ligă a III-a Girom Albota a revenit ieri din vacanță, jucătorii pre­zentându-se la ora prânzului la stadionul din localitate. La reunire au fost prezenți 16 jucători, antrenorul Cristi Negru, cel ca­re va conduce echipa și în retur, se­cun­­dul Bănică, delegatul Gabi Alexe și primarul Ion Dumitru.

De la reunire au lipsit 7 jucători, toți ple­cați în această iarnă: Chelu, Bratu, Deliu, Vintilă, Nicolescu, Cătălin Stan și Cârs­tea. Ultimii doi se pare că au plecat la FC Caracal, în aceeași serie, Cârstea chiar venind la finele antrenamentului și ce­rând întreruperea contractului. „Inițial, nu voiam se le dau drumul, dar mi-am dat seama că ei, oricum, nu mai doreau să joace pentru noi. Cârstea stătea cu sticla de Cola pe masă și cu sticla de vin roșu la piciorul mesei, când mânca. Benone mi l-a dat acum 5 ani și mi-a spus că oricum n-o să fac nimic cu el, iar eu l-am ținut în mâncare, băutură și sa­lariu. Acum se aude că a luat 2.000 de euro la semnătură. Îi vom împrumuta în­să acolo, pentru 6 luni. Oricum, în tur cele 3 puncte le-au câș­tigat numai ei știu cum, iar pentru retur or să vadă ei în ultima etapă… Ne-au ambiționat foarte tare prin chestia asta… De altfel, cei doi nu mai puteau să a­pa­ră în fața coe­chi­pierilor, după ce au fă­cut atunci. La acel meci, Nicolescu – cel eliminat, a fost sus­pectat și el după joc, în­să ne-a explicat că a luat roșu de­oa­re­ce colegii de echipă nu mai respectau sarcinile de joc ale an­tre­norului”, a spus Ducele de Albota. De asemenea, nu a fost prezent nici Sandu Dobrin, acesta fi­ind înlocuit din funcția de director sportiv.

Tot ieri, după ce au sosit la stadion, ju­cătorii au fost băgați în vestiar de pri­mar într-o mică ședință, edilul spunându-le, printre altele, că încearcă să facă un nucleu la echipă și că el și Gheorghe Oprican nu vor renunța la club și la fot­­bal. De asemenea, jucătorilor li s-a mai adus la cunoștință că nu mai trebuie să îl streseze pe președintele Oprican cu pla­ta salariilor, pentru că, oricum, se fac efor­turi mari pe vremurile acestea de criză să li se asigure fotbaliștilor salariile.

Articol scris de Silviu Mihai

11 Jan. 2012, 15:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă