Crețu i-a adus victoria lui ALRO în amicalul cu FC Olt

08 May. 2012, 19:06 Pregătiri, amicale
Crețu i-a adus victoria lui ALRO** în amicalul cu FC Olt

Victorie în amical. Alro a câștigat cu 1-0 meciul disputat pe stadionul „Metalurgistul”, în compania celor de la FC Olt. Unicul gol al partidei a fost înscris de Crețu. Cu formule în care s-au regăsit fotbaliști ce au evoluat mai puțin în returul de campionat, Alro și FC Olt s-au întâlnit în această după-amiază într-un joc amical.

Revenitul Murgan și juniorii Badea și Chircan s-au regăsit în primul 11 al aluminiștilor, urmăriți din tribună de Sorin Cîrțu. De partea cealaltă, „principalul” Dan Oprescu a utilizat echipe diferite în fiecare dintre cele două reprize. Întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea formației slătinene, grație unui gol înscris de Crețu cu un sfert de oră înainte de pauză. „Secundul” celor de la Alro, George Biță, a precizat că juniorii veniți de la Craiova vor fi opriți în lot.

Dan Oprescu consideră că amicalul cu Alro a fost un test util. În viitoarea etapă de campionat, Alro Slatina primește vizita formației Juventus București, într-un meci care se va desfășura duminică, începând cu ora 11.00. Sâmbătă, pe stadionul „Rapid” din Piatra Olt, FC Olt îi va avea ca adversari pe cei de la FC Argeș.

Alro I: Bănică (46 Mecea) – Stoica, Răducu (46 Muscă), Murgan, S. Popescu (46 Voicu) – Badea, Chircan, Boboacă, Coman – Crețu (46 Anghelina), Crăciun (79 Bâră)

FC Olt I: Bugiu – Neacșu, Lengyel, Preda, Cuedan – Chiriță, Dragalina, Burcea, Vâlcică – Bancu, Hallmen
FC Olt II: Perșinaru – Bogdanovici, Irimescu, Crușoveanu, Corneanu – Polgar, Pavel (77 Cocorăscu), Huțanu, Melcea – Matei, A. David

Sursa: Olt TV

Foto: Gazeta Nouă

08 May. 2012, 19:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă