Crăciun le-a adus victoria slătinenilor în amicalul cu Damila Măciuca

05 Aug. 2012, 20:23 Pregătiri, amicale
Crăciun le-a adus victoria slătinenilor** în amicalul cu Damila Măciuca

După victoria de la Pitești și remiza obținută cu CS Apă Craiova, FC Olt Slatina a disputat, sâmbătă, pe stadionul „1 Mai”, un meci de verificare cu nou-promovata Damila Măciuca, slătinenii impunându-se cu 1-0, unicul gol al jocului fiind marcat de Crăciun.

Prima acțiune de poartă a aparținut elevilor lui Dan Oprescu. În urma unei acțiuni pe partea stângă, Precup a obținut o lovitură liberă de la 20 de metri. Velcovici a executat bine în suprafața de poartă, iar Șerban a reluat cu capul pe lângă bară. Oaspeții au avut și ei o acțiune periculoasă prin Amet, Popa a învăluit pe dreapta, a centrat în careu, iar Vionea a reluat cu capul puțin peste transversală. La trei minute după ieșirea de la cabine, slătinenii au deschis scorul prin Crăciun, care a fost servit bine în careu de Mircea Voicu. În minutul 82, divizionara B slătineană ar fi putut să-și majoreze rezultatul, dar mingea a lovit bara. Mircea Voicu i-a pasat pe culoar lui Andrei David, acesta a pătruns în suprafața de pedeapsă și a lobat balonul peste portarul Damilei, însă mingea a lovit transversala. În ultimul minut de joc, slătinenii și-au mai trecut în cont ocazii prin Alex Marin și Quist, șutul acestuia din urmă fiind respins cu un reflex de ultim moment de Botaș.

În această săptămână, FC Olt Slatina va susține jocuri amicale cu Sportul Vișina Nouă (marți), miercuri cu SCM Pitești, iar sâmbătă cu Juventus București.

FC Olt, prima repriză: Bordea, Dima, Șerban, Cosic, Cuedan, Pribac, Polgar, Roșca, Velcovici, Precup, Ene.
FC Olt, a II-a repriză: Bugiu, Giurcă, Irimescu, Crușoveanu, Bancu, Săndulescu, Quist, Crăciun, Voicu, Andrei David, Al. Marin.

Damila Măciuca, prima repriză: Niculescu, Săceanu, Edi Stoica, Hlincă, Lircă, Iordache, Vionea, Geantă, Popa, Pârvulescu, Amet.
Damila Măciuca, a II-a repriză: Botaș, Bucuroaia, Codin, Roman, Iancu, Melcea, Radovan, Militaru, Hlincă, Pârvulescu, Samson.

Oprescu: „Lupta pentru postul de titular este foarte dură”

FC Olt a făcut săptămâna trecută trei meciuri de verificare, întâlnind pe rând FC Argeș, CS Apă Craiova și Damila Măciuca.

În cele trei amicale, divizionara B slătineană nu a cunoscut gustul înfrângerii, câștigând cu FC Argeș și Damila Măciuca și remizând, scor 0-0, cu CS Apă Craiova. Dan Oprescu susține că elevii săi sunt sub nivelul pe care el și-l dorește.

„Nu sunt mulțumit de meciul pe care l-am făcut cu Damila Măciuca, dar este bine că echipa câștigă și atunci când joacă mai slab. Mai este mult până punem la punct relațiile de joc, chiar și fizic suntem sub ceea ce eu îmi doresc. Nu suntem la nivelul pe care îl vreau, nu suntem în grafic”, a spus Oprescu.

Pentru că în această vară la FC Olt Slatina a fost o infuzie de jucători, iar fotbaliștii nu au meciuri împreună, Oprescu susține că cel mai mult echipa sa suferă la relațiile de joc.

„Cel mai pregnant suferim la relațiile de joc. Această amânare ne-a dat puțin peste cap. Facem două antrenamente pe zi, băieții nu au avut prospețime în meciurile amicale, dacă îmi doream să văd acest lucru, renunțam la ședințele de pregătire. Noi am avut antrenamente și când am avut programate meciuri amicale”, a spus Oprescu.

Având la dispoziție un lot numeros, format din peste 30 de jucători, antrenorul de la FC Olt spune că lupta pentru a deveni titular este una acerbă. „Sunt jucători care au evoluat bine în amicalul de pe terenul echipei FC Argeș, iar în jocul cu Damila au fost printre cei mai slabi. Mai este până vom cristaliza o echipă de start. Jucătorii trebuie să aibă constanță pentru a fi în primul «unsprezece». Lupta pentru postul de titular este foarte dură. Se va merge în continuare în această formulă și nu vom mai renunța la jucători”, a spus Dan Oprescu.

Erik Lincar: „Sunt foarte mulțumit de jocul pe care l-au practicat băieții mei

Antrenorul Damilei Măciuca, Erik Lincar, s-a arătat mulțumit de jocul făcut de echipa sa, sâmbătă, pe stadionul „1 Mai” din Slatina.

Mai mult de atât, fostul jucător al Stelei București a declarat că îi apreciază pe Robert Săceanu și Edi Stoica, doi fotbaliști care sezonul anterior au evoluat pentru Alro Slatina.

„Eu sunt foarte mulțumit de jocul pe care l-au practicat băieții mei în disputa cu FC Olt Slatina. Mai sunt trei săptămâni, mai avem unele lucruri de pus la punct. Sunt foarte mulțumit de evoluția lor și sper ca rezultatele să fie pe măsură. Am adus jucători în această vară, dar este importantă valoarea individuală. Săceanu și Edi Stoica sunt jucători valoroși, care au evoluat în Liga a II-a. Îmi doresc să o facă și la Damila la fel de bine, important este să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Erik Lincar.

Sursa: Gazeta Nouă

05 Aug. 2012, 20:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă