Costică „Vâlcea” îl contrazice pe Rufă: „Am o bună relație cu el, dar atât”

Marius ANGHEL 14 Feb. 2014, 17:09 Pregătiri, amicale
Costică

UPDATE 16:55: Gheorghe Constantin a declarat în exclusivitate pentru Liga2.ro că nu se pune problema unei colaborări cu cei de la Metalul Reșița și că momentan este ocupat cu rezolvarea problemelor de ordin personal.

„Sunt flatat de interesul arătat de mai multe cluburi în ultima vreme, însă momentan nu se pune problema să revin într-o funcție oficială undeva. Este adevărat că am o bună relație cu domnul Rufă, dar atât. La acest moment, prioritățile mele sunt altele. Vreau să îmi rezolv problemele personale înainte de orice. Până nu se va termina cu acestea nu am de gând să mai colaborez cu niciun club.” a comentat fostul reprezentant al cluburilor de Liga a II-a în Comitetul Executiv

Update de Mihai ANDRIEȘ


 

Intențiile patronului Cătălin Rufă s-au concretizat în ceea ce privește întărirea staffului administrativ al clubului reșițean.

Metalul s-a mișcat intens pe piața transferurilor de jucători în această iarnă, dar pentru ca noua echipă a Reșiței să revină cât mai repede pe prima scenă, poate chiar din toamnă, Rufă a anunțat în urmă cu ceva vreme că și-l dorește în funcția de președinte pe fostul șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin.

În ciuda problemelor pe care acesta le are cu legea, fiind binecunoscut dosarul în care a primit deja o condamnare din partea instanței de fond pentru că ar fi luat șpagă în schimbul delegării preferențiale a unor arbitri, Rufă crede în calitățile și experiența celui căruia i se mai spune Costică „Vâlcea”.

Deocamdată nu e foarte clar ce funcție va ocupa Gheorghe Constantin la Metalul, dar acesta se află deja cu echipa în Antalya. „Nu ne cramponăm de funcții, e o relație de mare prietenie, care datează de mult timp, care se bazează pe respect. Contează mai puțin funcția, important este că e lângă noi. E consilierul meu personal în acest moment, dar îi vom oferi în cadrul clubului orice funcție își dorește”, a declarat Cătălin Rufă.

Mai vin jucători!

Bossul din Valea Domanului e mulțumit de modul în care decurge pregătirea echipei în cantonamentul din Antalya. „Am prins vreme bună, nu am avut parte de accidentări și e un cantonament reușit din punctul meu de vedere. Băieții au lucrat bine și așteptăm cu nerăbdare să înceapă campionatul. Încă nu s-au ridicat toți jucătorii veniți în iarnă la nivelul obiectivului propus, dar au timp să crească. Aștept mult de la toți, pentru că au valoare”, a mai spus Rufă.

Acesta a mai adăugat că, după plecarea lui Alin Stoica în Irak, se impune aducerea unui fundaș central, dar că e foarte posibil să mai fie transferat și un atacant. „După ultimele două meciuri amicale vom trage linie. Suntem deja în discuții cu anumiți jucători, dar rămâne să vedem. Echipa pare mai bună și mai puternică decât în tur. Lotul e mai echilibrat și echipa pare mai forțoasă”, a declarat patronul Metalului.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 14 Feb. 2014, 17:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă