Costel Orac nu mai vrea niciun meci amical

26 Feb. 2012, 15:40 Pregătiri, amicale
Costel Orac nu mai vrea** niciun meci amical

Oficialii clubului FC Botoșani au renunțat la amicalul pe care roș-alb-albaștrii trebuia să îl dispute ieri la Buzău din cauza terenurilor impracticabile. Din același motiv, tehnicianul Costel Orac a precizat că elevii săi nu vor mai juca niciun meci amical până pe 10 martie când se reia campionatul.

„Aveam programat un meci la Buzău. L-am anulat pentru că nu sunt condiții. Vom mai face jocuri școală între noi. Cu zece zile înainte de primul meci nu mai face meciuri amicale pentru a evita accidentările”, a spus Costel Orac.

„Ne-am pregătit bine și dacă la ora jocului se prezintă sau nu adversarii e problema lor”

Antrenorul principal al FC Botoșani nu este interesat prea mult de problemele echipelor din seria I a ligi secunde. Costel Orac spune că elevii săi trebuie să fie pregătiți pentru a juca toate meciurile din acest retur de campionat.

„Nu știu ce va fi până la urmă. Toți spun înainte nu sunt bani, nu au condiții și te trezești că sunt în continuare și funcționează. Important este că la noi e liniște și avem totul la zi. Ne-am pregătit bine și dacă la ora jocului se prezintă sau nu adversarii e problema lor. Noi trebuie să fim pregătiți, să jucăm și să încercăm să câștigăm”, a mai spus Costel Orac.

Au ratat șansa de a transfera un atacant de valoare

Moldovenii au ratat șansa de a transfera un atacant de valoare. Oficialii botoșăneni au avut discuții cu mai mulți atacanți dar transferurile nu s-au concretizat. Singura posibilitate este de a achiziționa un jucător liber de contract.

„Nu mai are când să vină încă un atacant. S-a terminat perioada de transferări. Avem trei atacanți și cu Homneac patru. Trebuie să ne descurcăm cu ce avem. E un lot echilibrat. Rămâne de văzut modul în care se vor concentra, cum se vor dărui. Nu în ultimul rând și șansa fără de care nu poți realiza. Eu sunt convins că lucrurile vor decurge așa cum ne dorim”, a spus Costel Orac, antrenor principal FC Botoșani.

Sursa: Bt online

26 Feb. 2012, 15:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă