Costel Ilie i-a testat pe cei cinci jucători aflați în probe la Rapid Suceava. Golgheterul Tudorache și-a intrat deja în rol

Marius ANGHEL 25 Jan. 2016, 11:42 Pregătiri, amicale

Sâmbătă, la finalul primei săptămâni de pregătire, antrenorul echipei Rapid CFR Suceava, Costel Ilie, a organizat un meci test între componenții lotului pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv, scopul acțiunii fiind acela de a-i vedea la lucru pe noii săi elevi și de a se convinge de potențialul fotbaliștilor veniți în probe în ultimele zile la gruparea suceveană.

Dintre jucătorii vechi s-au aflat pe gazon portarii Hânțescu și Niga, fundașii Semeghin, Bălan, Velescu, Mateciuc, Mihai, Tăutianu, mijlocașii Apostol, Sfrijan, Bâgu, Gheorghiciuc, Jitariuc, Dănilă și atacanții Negru și Sandu. Nu au putut fi utilizați niciun minut în acest joc școală jucătorii Onciu, Aeroaiei și Vornicu, care sunt accidentați.

Referitor la fotbaliștii susceptibili de a prinde un transfer la gruparea suceveană, antrenorul Costel Ilie a decis să renunțe după acest prim meci de pregătire la mijlocașul moldovean Alexandru Eșanu, care provine de la gruparea FC Edineț, în vreme ce fundașul central Daniel Gabriel Ciobanu (ex-Farul Constanța), mijlocașul Bogdan Botezatu (ex-Știința Miroslava) și atacanții Tudor Galan (Unirea Tărlungeni) și Tudorel Tudorache (Știința Miroslava) vor fi testați și miercuri, cu prilejul meciului amical cu Dacia Unirea Brăila, care va avea loc tot pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv, cu începere de la ora 11:30.

Costel Ilie a împărțit jucătorii pe care îi are în lot în două echipe, una albă și alta roșie. Jocul-școală s-a desfășurat pe parcursul a două reprize a câte 35 de minute, câștig de cauza având cea albă, care s-a impus cu scorul de 3-0 (2-0), prin golurile lui Tudorache (două – foto, mai jos, în alb) și Sandu.

Rapid (alb): Hânțescu – Bălan, Velescu, Mateiciuc, I. Mihai – Sfrijan, Dănilă, Jitariuc, Ed. Sandu, Nechifor – Tudorache. A mai intrat: Pavaluc.
Rapid (roșu): Niga – Eșanu, D. Ciobanu, Tăutianu, Semeghin – Apostol, Ghiorghiciuc – Botezatu, M. Negru, Bâgu – Galan. A mai intrat: Hrehorciuc.

Până în acest moment, gruparea suceveană are programate șase meciuri amicale în intersezon, după cum urmează: cu Dacia Unirea Brăila, pe 27 ianuarie, cu echipa de juniori de la LPS Suceava, pe 30 ianuarie, cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 6 februarie, cu Bucovina Pojorâta, pe 9 și 19 februarie, și cu SC Bacău, pe 16 februarie.

Startul sezonului de primăvară este programat pe data de 27 februarie, sucevenii urmând să joace primul meci oficial din 2016 pe Areni, în compania formației ASC Berceni.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: FB Gazeta SV

Marius ANGHEL 25 Jan. 2016, 11:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă