Constantin Prepeliță: „Ne dorim o clasare mai bună decît anul trecut!”

Mihai Andries 10 Jul. 2013, 08:05 Pregătiri, amicale
Constantin Prepeliță:**

Pe 11 iulie, fotbaliștii Unirii Slobozia se reunesc pentru noul sezon. Conducere tehnică nouă, ambiții mari. Despre primii pași ai galben-albaștrilor spre viitoarea stagiune ne-a oferit amănunte președintele Unirii, Constantin Prepeliță.

-Domnule profesor pe 11 iulie se reunește echipa. Ați definitivat componența conducerii tehnice?
-Adrian Mihalcea principal și Mugur Bolohan secund sînt noutățile conducerii tehnice. Lor li se vor adăuga mai vechii Enache Costea și Marius Milea, dar un rol important vor juca și cei doi antrenori de la juniori, Ion Ionescu și Adi Cristea. Fiecare, prin sarcinile pe care le vor avea, vor ajuta ca lucrurile să meargă bine.

-La ce jucători ați renunțat?
-Adrian Mihalcea ne-a înaintat o listă care deocamdată cuprinde patru fotbaliști pe care i-am anunțat deja că nu ne vom mai baza pe ei. Este vorba despre Marin Luca, Sorin Gheorghiu, Adrian Negrea, Joszef Lorincz… Ar putea firește să se adauge și alții, dar asta rămîne de văzut!

-Cum stăm la capitolul noutăți?
-Sîntem în discuții cu Nanu de la Tulcea, dar și cu fostul jucător al Năvodariului, Coconașu. Sîmbătă, 13 iulie, vom avea un trial în care vom testa jucători tineri sub 21 de ani care ar putea reprezenta în viitor soluții pentru echipa noastră. Pentru că tot am ajuns în acest punct adaug că pe 20 iulie am bătut în cuie un amical pe teren propriu cu Dunărea Călărași, iar pe 24 iulie echipa va pleca la Predeal pentru un cantonament de 10 zile.

-Ce juniori ai Unirii vor face pasul spre echipa mare?
-În primul rînd cei doi care au terminat junioratul, Popescu și Antoniev. Mai este Bogdan Patrianca, cel care a evoluat pentru echipa mare în cîteva jocuri și în sezonul trecut. Așteptăm ca în noul campionat să aibă prestații mai consistente pentru că este un fotbalist talentat, cu potențial. Îl mai avem și pe Avram, dar și alți tineri care pot progresa. Din această toamnă vom acorda o mai mare atenție segmentului juniorilor, astfel ca în scurtă vreme să promovăm tineri exclusiv din curtea proprie și să nu mai căutăm în altă parte.

-Ați trasat obiectivul pentru noul sezon?
-Încă nu, dar vă pot spune că ne dorim o clasare mai bună decît în campionatul precedent. De altfel, și locul ocupat în primul an de Liga a II-a a fost unul foarte bun și țin să le mulțumesc și pe această cale (am făcut-o și personal) celor doi antrenori, Marin Dună și Victor Ene, pentru treaba foarte bună pe care au făcut-o la Slobozia. Va fi un an mai greu decît primul, dar am căpătat deja experiență în eșalonul secund și o putem concretiza tinzînd cît mai sus…

 

Sursa: Independent Online
Foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 10 Jul. 2013, 08:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă