Conpet, reunire cu ședință și amânare !

Mihai Andries 15 Jan. 2014, 15:29 Pregătiri, amicale
Conpet,** reunire cu ședință și amânare !

Teoretic, lotul echipei din Liga a III-a, Conpet Ploiești, trebuia să se reunească, ieri, la stadionul din Strejnic, pentru a efectua primul antrenament din 2014. Practic, acest lucru s-a întâmplat doar pe jumătate, în sensul că jucătorii au venit la stadionul „Conpet”, dar nu s-au antrenat.

După discuții cu antrenorul Florin Pârvu și reprezentanți ai societății, primul antrenament a fost amânat pentru ziua de mâine, până atunci sperându-se în rezolvarea problemelor legate de drepturile financiare restante ale jucătorilor și anunțarea conducerii executive, unde, aproape sigur, vor exista modificări.

Astfel, cei 24 de jucători prezenți la reunire – Nedelcovici, Ene, I. Constantin, Oae, D. Badea, Ștefan, Stanca, Olteanu, Cocoș, Al. Costache (revenit de la Avântul Măneciu), Căpălău, C. Munteanu, Herea, Slobozeanu, I. Maria, Ruptureanu, Țugui, Iancu, Mihăilă, Dr. Gheorghe, Anghel, Modrișan, Abba și Tudorache (CSO Plopeni), vor mai aștepta câteva zile până la clarificarea situației clubului, în acest moment părând că „orice este posibil”. În bine, dar și în rău, din păcate!

O situație destul de ingrată, mai ales pentru antrenorul Florin Pârvu, care nu poate demara pregătirile după programul stabilit și, mai ales, nu poate avea un „dialog” normal cu fotbaliștii, în condițiile de acum de la echipă.

Gafița a plecat

Singurul jucător care a „rezolvat” ceva, ieri, a fost chiar golgheterul echipei din tur – Cristi Gafița, acesta venind la stadion pentru a-și lua actele de transfer. Gafița a plecat după doar un tur la Conpet, următoarea sa destinație fiind, probabil, Juventus București.

Articol scris de Marian DIMA

Mihai Andries 15 Jan. 2014, 15:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă