Conpet Cireșu și Rapid Fetești au remizat din nou

16 Jul. 2012, 12:29 Pregătiri, amicale
Conpet Cireșu și Rapid Fetești** au remizat din nou

Conpet a remizat, 3-3, cu Rapid Fetești și în returul de la Însurăței. Într-o formulă apropiată de cea care o va reprezenta Conpet în viitoarea ediție de campionat, Stoica – Coman, Preda, Stănciulescu, Cotigă – Mâță, V. Gheorghe, Dima – Crăciun, Durbacă, Radu, formația din Cireșu a a condus cu 1-0 la pauză după o repriză pe care a controlat-o în totalitate.

Prima ocazie a elevilor lui Darie și Ivan s-a derulat în minutul 10, dar Mâță, după un un-doi cu Dima a șutat pe lângă poartă. După doar cinci minute gazdele au obținut o lovitură liberă, Dima a centrat perfect pentru reluarea, cu capul, a lui Cotigă și Conpet a deschis scorul.

A urmat o acțiune personală spectaculoasă a lui Vali Durbacă dar mingea șutată de el a lovit transversala porții adverse.
Ultima situație de gol a primei reprize a fost irosită de Alin Radu care nu a putut să marcheze după o centrare a lui Dima.

O repriză cu răsturnări de situații

La trei minute de la reluare, Andrei Crăciun a marcat pentru 2-0 după o pasă a lui Mâță și se profila o victorie la scor a formației din Cireșu.
Au urmat însă zece minute în care Rapid Fetești a profitat de relaxarea gazdelor și a întors scorul în favoarea sa.

Condusă cu 3-2, Conpet a reluat atacurile la poarta adversă și după câteva ratări a reușit să restabilească egalitatea în urma golului marcat de Dima.
În această repriză la Conpet au mai evoluat Popovici, Grozea, Ghizman, Vârlan, Cireașă, Pavel și Țugui.

„Faptul că am ratat mult este explicabil, nu am făcut antrenamente pentru finalizare dar este foarte bine că am ajuns de multe ori în careul advers și am pus în pericol poarta”, a declarat la finalul amicalului Vasile Darie.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

16 Jul. 2012, 12:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă