Conpet Cireșu s-a reunit! Darie a avut 19 jucători la primul antrenament

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 13:12 Pregătiri, amicale
Conpet Cireșu s-a reunit!** Darie a avut 19 jucători la primul antrenament

Ieri, la ora 15.00, lotul echipei Conpet Cireșu s-a reunit la stadionul Chimia, iar după o ședință de aproape un sfert de oră, Vasile Darie și Ionel Ivan au condus primul antrenament din 2014.

La prima ședință de pregătire, la care au fost prezenți Valentin Avramescu și Vasile Popa, președintele și vicepreședintele echipei Conpet, au răspuns prezent 19 jucători, portarii George Tudor și Mădălin Soare și jucătorii de câmp, Cătălin Stănciulescu, Costin Grozea, Andrei Crăciun, Alexandru Ilie, Iulian Bogoș, Stelian Nicoliță, Gabriel Preda, Octavian Vârlan, Alexandru Cireașă, Alin Radu, Gigel Costache, Alexandru Balaban, Viorel Gheorghe, Marcel Gheorghe, Alexandru Niță, Georgel Dumitrașcu, Marius Postolache.

După obișnuitele exerciții de încălzire au urmat serii de alergări pe diferite distanțe și apoi o miuță. Singurul jucător care nu a participat la acest antrenament a fost Iulian Bogoș, mijlocașul acuzând probleme de sănătate.

„Vor urma patru zile de reacomodare la efort, apoi două săptămâni în care accentul va fi pus pe pregătirea fizică generală și cea tehnico-tactică, apoi trei săptămâni cu meciuri de verificare și cu antrenamente cu caracter tehnico-tactic. Trebuie să folosim cât mai judicios perioada de pregătire pentru că pe 28 februarie vom disputa primul meci oficial, cel din deplasare cu Sporting Liești”, a declarat antrenorul Vasile Darie.

Înainte de a începe antrenamentul, căpitanul echipei, Cătălin Stănciulescu, s-a arătat optimist în privința viitorului echipei sale: „Abia așteptam să începem pregătirile. Ne-am reunit ceva mai târziu decât ne-am fi dorit pentru că și la noi au ceva incertitudini, dar acum ne vom mobiliza să recuperăm timpul pierdut. Atmosfera este bună. Obiectivul nostru este să încheiem pe primul loc în turneul play out, adică la general să încheiam campionatul pe locul al șaptelea”.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 13:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă