Conpet Cireșu s-a distrat cu CF Brăila la Lacu Sărat!

Marius ANGHEL 27 Jan. 2013, 10:58 Pregătiri, amicale
Conpet Cireșu s-a distrat** cu CF Brăila la Lacu Sărat!

După ce a învins sâmbăta trecută cu 4-3 la Buzău pe juniorii „A” de la divizionara a treia Gloria din localitate, Conpet Cireșu a câștigat, sâmbătă, și meciul de verificare jucat în compania divizionarei secunde, CF Brăila. Partida de verificare s-a jucat pe stadionul „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat, pe un teren înghețat și acoperit în mare parte de zăpadă, iar după 90 de minute de joc, interval în care ambele echipe au folosit marea majoritate a jucătorilor din lot, Conpet Cireșu s-a impus în final cu scorul de 4-1 (2-1)! Conform afirmațiilor făcute de președintele „cireșarulor”, Valentin Avramescu, și de antrenorul CF-ului Brăila, Alin Pânzaru, meciul nu a fost unul așa de spectaculos și în care, cu excepția celor cinci goluri marcate, ocaziile de gol au cam lipsit de la ambele porți.

   Primii au înscris jucătorii de la CF Brăila, în minutul 23, prin Bogdan Rusu, jucător care a șutat de la aproximav 10 metri din careul advers reușind să-l păcălească pe portarul Stoica: 0-1! După aproximativ 10 minute Conpet Cireșu a reușit să restabilească egalitatea prin Crăciun, cel care a reluat în plasă printr-o frumoasă foarfecă laterală o minge recentrată cu capul de Nanu după o centrare inițială a lui Stănciulescu: 1-1.

Până la pauză, tot „cireșarii” au reușit să preia conducerea, prin Radu Alin, cel care a scăpat singur spre poarta brăileană și l-a lobat apoi pe portarul Bunduc: 2-1!

În partea a doua, formația antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan a mai reușit să marcheze alte două goluri identice prin același jucător, Nicolae Viorel. Mai întâi, jucătorul amintit a reluat cu capul în plasă o minge venită din lovitura de colț executată de Cireașă (min. 67), pentru ca în minutul 75 faza să se repete identic. Tot Cireașă a executat un corner în careul brăilean, și același Nicolae Viorel  a pus capul pe traiectoria mingiei deviind-o în poartă stabilind astfel scorul final: 4-1 pentru Conpet Cireșu!

VEZI o GALERIE FOTO și GOLURILE de la meciul amical

După meci, Valentin Avramescu, președintele grupării din Cireșu ne-a declarat oarecum fericit: „Sunt extrem de mulțumit de evoluția băieților mei în jocul de astăzi (n.r. de sâmbătă) mai ales din cauza scorului surprinzător la care ne-am impus. Cu toate acestea cred că victoria a fost una pe deplin meritată deoarece sunt de părere că noi am fost ceva mai combinativi la mijlocul terenului, chiar dacă în acastă partidă niciuna dintre cele două echipe nu și-au creeat alte ocazii mari de poartă cu excepția golurilor înscrise!”– a ținut să afirme cel care conduce destinele jucătorilor de la Conpet Cireșu.

   De partea cealaltă, Alin Pânzaru, antrenorul de la CF Brăila s-a muțumit doar să afirme că: „Nu m-a interesat absolut deloc rezultatul cu care s-a terminat meciul. Eu am vrut numai să-mi fac antrenamentul, iar acest lucru mi-a reușit pe deplin!”

În ceea ce privește viitoarele partide de pregătire ale celor două echipe putem spune că CF Brăila are programate jocuri amicale cu Oțelul II Galați și Dunărea Galați, partide ce se vor juca din câte se pare în luna februarie și la începutul lunii martie.

De partea cealaltă, Conpet Cireșu va juca sâmbătă 2 februarie un alt meci în deplasare pe terenul echipei de liga a doua Unirea Slobozia, pentru ca apoi să urmeze un joc tot în deplasare la Rapid Fetești.

   Mai trebuie precizat dopar faptul că jucătorii de la CF Brăila se află acum în semicantonament în stațiunea Lacu Sărat, iar în viitor ar fi programat un stagiu de pregătire centralizat, în Antalya pe cheltuiala lui Bănel Nicoliță. Sau cel puțin așa se vorbește pe la colțul străzilor din Brăila, dar dacă va fi așa sau nu rămâne de văzut.

Dar până atunci iată componența celor două formații care s-au aflat față în față pe terenul stadionului „Chimia” din Lacu Sărat:
   CF Brăila: Bunduc – G. Bosoi, Panait, Ignat, Colilie – Dima, Ochia, Neagoe, Pungă – Rusu Câmpeanu. Au mai jucat: Leu și Mitrea (portari), Rosiu, Spiridon, Ivan, Sânmărtean, Voicu, Pușcașu, Ciocâlteu, Ndigwe și Ghe. Marcel. (Aici facem precizarea că fiecare dintre cei trei portari de la CF Brăila a jucat câte 30 de minute)
   Conpet Cireșu: Stoica – Coman, Cheleș, Stănciulescu, M. Bosoi – Nanu, Mâță, Costache, Radu Alin – Crăciun, Techiu. Au mai fost utilizați: Zaharia (portar), Grozea, Preda, Ghisman, Cireașă, Vârlan, Pavel și Nicolae Viorel.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 27 Jan. 2013, 10:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă