Conpet Cireșu a învins Gloria cu 4-3 chiar la Buzău!

Mihai Andries 20 Jan. 2013, 14:10 Pregătiri, amicale
Conpet Cireșu a învins Gloria cu 4-3 chiar la Buzău!

Sâmbătă dimineață, pe terenul sintetic al stadionului „Cornel Negoescu” din Buzău, într-un anonimat desăvârșit, Conpet Cireșu a susținut primul ei meci de verificare de la reluarea pregătirilor, adversară fiindu-i divizionara a treia, Gloria din localitate. Chiar dacă antrenorul buzoian Marian Roșu a trimis pe teren numai jucătorii veniți în probe cărora li s-au mai adăugat numai juniori, brăilenii au reușit că câștige în final cu scorul de 4-3, cu toate că Gloria a condus în minutul 60 cu scorul de 3-1. Primii au marcat jucătorii echipei brăilene, în minutul 14, prin Radu, cel care a transformat o lovitură de la 11 metri, acordată după ce Coman fusese faultat în careu de portarul gazdelor: 0-1.

Brăilenii au avut avantaj pe tabela de marcaj până în minutul 20, atunci când Manea a scăpat pe contraatac și a reușit să restabilească egalitatea: 1-1. A venit apoi minutul 37, iar Bobe a adus pe Gloria Buzău în avantaj după ce a marcat în urma unei învălmășeli în careul brăilean: 2-1! Până la pauză echipa antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan ar fi putut să restabilească egalitatea, dar Nanu (min. 18) și Gheorghe Viorel (min. 25) nu au reușit să-l învingă pe portarul buzoian Ardan din poziții foarte bune de a marca.

După pauză, tot buzoienii sunt cei care vor mai înscrie încă o dată prin Cotici (min. 60), cel care a transformat un penalty acordat în urma unui fault în careu asupra lui Manea, de brăileanul Grozea: 3-1. Din acest moment și până la finalul partidei pe teren nu a mai existat decât decât gruparea brăileană, care în numai 30 de minute a marcat de trei ori reușind să întoarcă rezultatul în favoarea ei. Mai întâi Costache a redus din handicap după o pasă excelentă primită de la Radu: 3-2 (min. 67). Apoi brăilenii au restabilit egalitatea în minutul 76: a fost o combinație destul de spectaculoasă între Techiu și Velicu, iar acesta din urmă a marcat de la numai patru metri golul care restabilea egalitatea pe tabela de marcaj: 3-3! Și ca totul să se termine pefect pentru gruparea brăileană, „cireșarii” au marcat în minutul 81 și golul victoriei. A fost o centrare a lui Grozea în careul buzoian, iar Coman a pus latul la șase metri și a trimis în plasă o minge care aduce victoria Conpetului din Cireșu pe terenul Gloriei din Buzău: 4-3 pentru brăileni.

După meci, Vasile Darie ne-a declarat ușor extaziat: „Consider că a fost un antrenament reușit al băieților mei, eu fiind mulțumit de toți jucătorii veniți în probe la noi chiar dacă terenul a fost unul ușor acoperit de zăpadă. Una peste alta consider că deplasarea noastră lșa Buzău a fost una destul de fructuoasă, mai ale din prisma rezultatului, dar mai avem foarte mult până vom reuși o eventuală promovare în liga a treia. Dacă o vom reuși!”- a spus tehnicianul brăilean.

În partida cu Gloria Buzău, echipa învingătoare, adică Conpet Cireșu, a avut următoarea alcătuire: Tudor – Coman, Cheleș, Stănciulescu, M. Bosoi – Ghe. Viorel, Mâță, Cireașă – Nanu, Pavel, Radu. Au mai jucat la echipa brăileană Grozea, Ghisman, Velicu, Preda, Vârlan, Costache și Techiu. Antrenori: Vasile Darie și Ionel Ivan.

Pentru Conpet Cireșu urmează pe data de 2 februarie un alt meci de pregătire pe terenul echipei Rapid Fetești, iar pe data de 6 februarie brăilenii vor juca tot în deplasare pe terenul echipei de ligă a doua, Unirea Slobozia

 

VEZI O GALERIE FOTO DE LA ACEST MECI

 

Articol de Marcel SÂNPETRU
 

Mihai Andries 20 Jan. 2013, 14:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă