Conpet Cireșu a câștigat la scor de tenis cu Metalosport

Mihai Andries 25 Aug. 2013, 15:14 Pregătiri, amicale
Conpet Cireșu a câștigat la scor** de tenis cu Metalosport

Pe excelentul gazon al stadionului „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat, a avut loc sâmbătă dimineață, ultimul meci de pregătire pentru Conpet Cireșu înaintea debutului în noul sezon al ligii a treia la fotbal, adversară fiindu-i echipa de liga a patra din orașul vecin, Metalosport Galați. Gruparea antrenată de Vasile Darie  și Ionel Ivan a avut un start ezitant de joc iar gălățenii au profitat din plin de acest lucru. Nu de alta dar oaspeții au condus în minutul 14 cu 2-0, după care „cireșarii” s-au trezit la realitate și au întors soarta partidei în favoarea lor încă de la pauză, dar mai întâi Mihu de la oaspeți a mai avut o bară în minutul 18 la scorul de 2-0 pentru ei!

Mihu a fosl care a marcat primul gol pentru oaspeți, în minutul 8, atunci când gălățeanul a expediat un „trasor” de la 20-25 de metri în vinclu, și l-a  învins pe Stoica: 0-1! Peste numai 6 minute, Ciochină a scăpat singur cu portarul brăilean, l-a driblat pe acesta și a înscris în poarta goală: 0-2 (min- 14). Din acest moment brăilenii î-și revin ca boxerul din pumni, și în numai 30 de minute au reușiot să marcheze de patru ori. Mai întâi St. Nicoliță a redus din diferență după ce l-a driblat în prealabil pe portarul gălățean, în urma unei pase primite da la Bogoș: 1-2 (min. 24). Cinci minute mai târziu, Gheorghe Marcel a restabilit egalitatea după o pasă venită de la Stănciulescu: 2-2 (min. 29). Peste alte cinci minute, același Gheorghe Marcel aduce pe Conpet Cireșu pentru prima dată în avantaj la capătul unei combinații de toată frumusețea reușită cu Gigel Costache: 3-2 (min. 34). Dar scorul pauzei a fost stabilit de Bogoș, cel care a transformat în gol o lovitură liberă de la 18 metri (min. 41), și Conpet Cireșu intra la vestiare cu avantaj confortabil, 4-2, după ce gălățenii au condus în minutul 14 cu 2-0!

Dar în prima parte brăilenii au mai irosit alte trei mari ocazii de gol prin St. Nicoliță (min. 33),Niță (min. 38) și Radu Alin (min. 44),pentru că alfel scorul era mult mai mare în favoare brăilenilor. În partea secundă tot Conpet Cireșu este „solistul” meciului și va mai reuși să marcheze (numai) de alte două ori! Mai întâi St Nicoliță a făcut 5-2 după o centrare a lui Costache (min. 68), iar în minutul 76 Dumitraș a închis tabela la capătul unei actiuni personale de toată frumusețea: set și meci 6-2! „Cireșarii” și-au bătut joc de alte trei situații rarisime de a marca toate irosite de Cireașă (78), Nanu (bară în minutl 80) și Ghe, Viorel (min. 87).

Cam asta a fost istoria unui joc dominat cu autoritate de Conpet Cireșu, în care gălățenii nu au contat deloc în faza ofensivă după marcarea celor două goluri din debutul partidei. După joc, Vasile Darie, antrenorul principal al brăilenilor ne-a declarat: „Am început jocul foarte relaxați, iar oaspeții ne-au taxat pe fondul a două greșeli individuale ale noastre. Dar după aceea băieții s-au trezit la realitate, iar pe teren nu a mai existat decât o echipă: cea a noastră! Felicit băieții pentru modul în care au jucat după minutul 20, și cred că vom reuși să facem o figură frumoasă în campionatul ligii a treia care va începe vinerea viitoare!” – a spus tehnicianul brăilean.

În partida cu Metaloglobus Galați, pentru Conpet Cireșu au evoluat următorii jucători: Stoica – Dumitrașcu, Ilie, Stănciulescu, Costache – Vârlan, Bogoș, Ghe. Marcel – St. Nicoliță, Niță, Radu Alin. Au mai jucat Nicolae Viorel, Cireașă, Balaban, Nanu și Ghe. Viorel. Au lipsit fiind accidentați Grozea, Preda și Crăciun.

În partida de debut în liga a treia, Conpet Cireșu va evolua pe teren propriu, vineri 30 august, cu începere de la ora 17, cu Rapid Fetești.

 

VEZI O GALERIE FOTO DE LA MECIUL CONPET CIREȘU – METALOSPORT GALAȚI

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Mihai Andries 25 Aug. 2013, 15:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă