Conpet Cireșu a câștigat la limita amicalul cu Metalosport Galați

Marius ANGHEL 28 Jul. 2013, 13:09 Pregătiri, amicale
Conpet Cireșu** a câștigat la limita amicalul cu Metalosport Galați

Sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 11, pe o căldură sufocantă, Conpet Cireșu a susținut o nouă partidă de verificare în compania formației Metalosport Galați, echipă din liga a patra a județului vecin. Această dispută a fost ultimul prilej de pregătire al brăilenilor înaintea meciului din Cupa României care va avea loc miercuri după amiază, de la ora 17.30, la Tulcea, cu Izbânda Hagilarea Mihail Kogălniceanu.

În disputa care a avut loc pe stadiuonul „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat, ambele echipe au făcut o mare risipă de efort, iar la final gruparea antrenată de Vasile Darie și Ivan s-a impus la limită cu scorul de1-0 (1-0). Singurul gol al meciului a fost marcat de Radu Alin, în minutul 18, cel care a primit o pasă excelentă de la Nicolae Viorel, a scăpat singur cu portarul adevers, și l-a învins pe acesta cu un șut plasat din interiorul careului.

Până la pauză, brăilenii au mai avut două ocazii uriașe de a marca, dar Gheorghe Viorel (min. 28) și Grozea (min. 37) au irosit cu seninătatea dublarea avantajului pe tabela de marcaj din situații în care era mai ușor să înscrii decât să…ratezi! Și repriza a doua a adus o altă cavalcadă de ocazii la poarta gălățeană dar Bogoș (min. 52- bară), Balaban (min. 68), Nicolae Viorel (min. 72) sau Vârlan (min. 80) l-au dus Vasile Darie în pragul disperării! Și oaspeții au avut vreo două-trei situații de a marca, dar defensiva condusă foarte bine de NicolaeViorel și-a făcut datoria cu prisosință.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

După meci, antrenorul principal de la Conpet Cireșu, ne-a spus câteva cuvinte: „A fost totuși un antrenament destul de reușit al echipei mele, care a făcut un meci bun în ciuda ocaziilor uriașe de gol pe care unii dintre băieți le-au ratat cu seninătate. Până  miercuri, la ora meciului din Cupă cu Izbănda, trebuie să mai lucrăm la faza de finalizare dacă vrem să ne calificăm în turul următor pentru că, să avem cel puțin trei-patru ocazii clare de a înscrie și să nu dai gol, este inadmisibil! Una peste alta sunt mulțumit de jocul băieților în fața unui advesar destul de bunișor, și sper ca astăzi (n.r.: sâmbătă) echipa să fi terminat irosirea marilor ocazii de gol iar mircuri să înscrie un gol mai mult ca adeversarul!”– ne-a spus oarecum îngândurat Vasile Darie.

Pentru Conpet Cireșu urmează miercuri, 31 iulie, jocul din Cupă de la Tulcea, apoi sâmbăta viitoare va fi revanșa cu Oțelul II Galați, care va avea loc tot pe stadionul din Lacu Sărat, iar apoi, pe 10 august, este programat un alt joc de verificare în compania divizionarei secunde CF Brăila.

În partida cu Metalosport Galați, pentru Conpet Cireșu au evoluat următorii jucători: Stoica – Coman, Preda, Nicolae Viorel, Costache – Balaban, Bogoș, Gheorghe Viorel – Grozea, St.Nicoliță, Radu Alin. Au mai fost utilizați: Ghizman, Vârlan, Cireașă, Niță, Pavel și Coviț.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 28 Jul. 2013, 13:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă