Conpet Cireșu a câștigat amicalul de la Tudor Vladimirescu

Mihai Andries 04 Aug. 2013, 08:00 Pregătiri, amicale
Conpet Cireșu a câștigat** amicalul de la Tudor Vladimirescu

Sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 10, stadionul comunal din localitatea Tudor Vladimirescu (județul Brăila) a fost gazda meciului amical dintre Pandurii din localitate și proaspăta divizionară a treia Conpet Cireșu. Căldura (totuși) sufocantă și-a pus amprenta pe jocul ambelor formații dar în cele din urmă „cireșarii” s-au impus cu scorul de 5-3 (3-3), dar Iulian Bogoș a mai ratat și o lovitură de la 11 metri (min. 33) atunci când scorul era unul de egalite: 3-3!

Gruparea antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan a început partida în forță iar minutul 16 conducea deja cu 3-0, grație golurilor marcate de Stelică Nicoliță. Mai întâi Nicoliță a reluat în plasă o centrare venită de la Grozea: 0-1 (min. 6). Apoi centrarea lui Radu a fost reluată cu capul de același Nicoliță (min. 12), pentru ca în minutul 16 tot Nicoliță să reia în plasă centrarea lui Grozea și se părea că la 0-3 zarurile erau aruncate.

Dar Pandurii din localitate a renăscut ca pasărea Phoenix din propria cenușă, și în alte 16 minute au restabilit egalitatea la capătul a trei contraatacuri purtate cu rapiditate. Pentru 1-3 a marcat mai întâi Colgiu din pasa lui Jilăveanu (min. 24), pentru 2-3 a înscris Jilăveanu cu largul concurs al portarului Stoica, iar 3-3 s-a făcut după ce Fătu a scăpat singur pe contraatac, l-a driblat pe Stoica și a marcat ca la antrenament (min. 32). În minutul imediat următor, Iulian Bogoș a ratat o lovitură de la 11 metri după ce St. Nicoliță fusese faultat în careu, și cam acesta a fost „filmul” primei reprize destul de viu disputate.

Imediat după pauză gazdele puteau să treacă la conducere, dar portarul Stoica a respins magistral lovitura liberă de la 18 metri executată de Fătu (min. 50)! Replica celor de la Conpet Cireșu a venit prompt în minutul 53, atunci când Costache a executat o lovitură liberă de la vreo 18 metri și l-a învins pe Drăgan: 4-3! După ce Drăgan scoate în extremis „capul!” lui Cireașă de la numai 5-6 metri după o centrare a lui Grozea (min. 72), Vasile l-a faultat în careu pe același Grozea, iar Costache nu a ratat de la punctul cu var: 5-3. Finalul de meci a aparținut gazdelor care au ratat două ocazii monumentale de a înscrie. Mai întâi Stoica a scos greu de la vinclu un sut expediat de Șerbănescu de la 25 de metri (min. 83), iar în minutul 86 același Șerbănescu nu l-a putut învinge pe Stoica în situația de unu la unu!

Echipa învingătoare, Conpet Cireșu a avut următoarea alcătuire: Stoica – Grozea, Preda, N. Viorel, Ghelase – Balaban, Bogoș, Cireașă – Radu, St. Nicoliță, Ghe. Viorel. Au mai jucat: Vârlan, Costache, Coman și Pavel.

Următorul meci de verificare pentru Conpet Cireșu va avealoc sâmbătă 10 august, pe stadionul „Municipal” cu divizionara secundă CF Brăila.

 

Articol scris de Marcel SÂNPETRU
Foto: Conpet Cireșu

 

Mihai Andries 04 Aug. 2013, 08:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă