Conpet Cireșu a câștigat amicalul cu Rapid Fetești!

Marius ANGHEL 07 Feb. 2013, 12:20 Pregătiri, amicale
Conpet Cireșu** a câștigat amicalul cu Rapid Fetești!

Miercuri după amiază, cu începere de la ora 14, pe stadionul Municipal din Fetești, a avut loc partida amicală de fotbal dintre divizionara a treia Rapid Fetești și liderul ligii a IV-a din Brăila, Conpet Cireșu. Partida nu a fost vreuna spectaculoasă, dar la finalul ei brăilenii au părăsit terenul de joc fiind învingători după ce au câștigat cu scorul de 3-1.

Debutul de meci a fost unul fără ocazii semnificative la vreuna dintre porți, dar chiar și așa brăilenii vor reuși să marcheze primii după o faza care nu anunța nimic periculos. Techiu a pătruns pe partea dreaptă, a centrat în fața porții, iar Techiu a împins de la 3-4 metri mingea în plasă: 0-1 (min. 22). Gruparea antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan putea să-și dubleze avantajul până la pauză, dar șutul lui Techiu a nimerit bara în minutul 35! În restul primei părți nu s-a jucat nimic asemănător fotbalului și a venit apoi pauza…binemeritată!

   După reluarea jocului, gazdele au echilibrat partida și au reușit chiar să egaleze în minutul 67 prin Stanciu, cel care a reluat în poarta brăileană o minge venită din centrarea lui Mitu: 1-1. Până la finalul meciului a fost iar un meci destul de apatic, dar Conpet Cireșu a mai înscris de alte două ori din tot atâtea lovituri de de la 11 metri, iar Stanciu de la gazde a avut o bară transversală (min. 77). Primul penalty brăilean a fost obținut de Costache, (în minutul 83) cel care a fost faultat în careu de Necula, iar același jucător brăilean brăilean faultat a transformat pentru 2-1 în favoarea Conpet-ului din Cireșu. A venit apoi minutul 88, și Nanu a fost cel faultat în careul echipei din Fetești de către Ghiță, și același Costache a stabilit scorul final: 3-1 pentru brăileni!

VEZI mai multe POZE de la amical

  La finalul partidei, Valentin Avramescu, președintele clubului Conpet Cireșu, ne-a declarat: „A fost un meci destul de echilibrat jucat pe un teren destul de acceptabil. Mai buni noi în special în prima repriză, iar rezultatul final mi se pare a fi unul corect după modul în care s-au desfășurat ostilitățile pe terenul de joc. Sunt foarte mulțumit de rezultatele de până acum obținute de băieții mei în meciurile amicale, dar mai au mult de muncă dacă vrem să revenim în liga a treia!”– a spus șeful grupării din Cireșu.

În partida de la Fetești, cele două formații au avut următoarele alcătuiri:
   Rapid Fetești: Gândac – Contu, Ghiță, Ștefan, Neculai – Uruc, Nedelea, Ureche, Marin – Comănași, Ciubuc. Au mai jucat: Călugăru și Tudor (portari), Ciubuc, Roșoagă, Dincă, Pioaru, Albuț, Târnovschi, Stanciu, Mitu și Căldăraru.
   Conpet Cireșu: Stoica – Coman, Stănciulescu, Cheleș, M. Bosoi – Radu, Costache, Vârlan – Techiu, Crăciun, Pavel. Au mai jucat: Tudor (portar), Grozea, Nicolae Viorel, Ghe. Viorel, Preda, și Nanu.

Pentru gruparea brăileană va urma sâmbătă un mou meci de verificare, la Buzău, în compania divizionarei a treia CSM Rm. Sărat într-o partidă care va începe la ora 13, și care va avea loc pe terenul sintetic al stadionului „Cornel Negoiescu”. Înaintea acestui joc amical, Gloria Buzău va juca de la ora 11 împotriva echipei CF Brăila. Vom reveni cu amănunte despre cele două meciuri.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 07 Feb. 2013, 12:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă